Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Estetik yüzünden caddelerde yürüyen birçok insan birbirine benziyor. Aynı ölçüleri kopyalamışlar
O kadar muhteşem yaratılmışız ki; hepimizde aynı burun aynı dudak ve aynı el olmasına rağmen hepimiz eşsiz yaratılmışız.
Ve bunun farkında olamayan onlarca insan aynı saç, aynı beden ölçülerinde birbirinin kopyası. Çok üzücü bir durum :-\
Birgün duyarsan inanma sakın baki kalan sadece yalan.!
Bil ki bu hayatta tek gerçek var gelmiyor giden hiçbir zaman .
Gece gece çok mu karamsar oldu ne?
Şu an hazır bir kahvaltı masasında oyurmuş çayımı yudumluyor Seda Sayan ablamızı izliyor olmalıydım.
Ahh ahh yine yıkıldı hayallerim .İş başa düştü gidip çayı demleyeyim bari
Görüşürüz gençler .İsterseniz sizde gelin hem çay içer hem sohbet ederiz.
Adres Çorumlu Crt
Daire: 0/ İstanbul
Tuğbacım Hayrettin Karaca çok yoruyor kendini. Bu insanoğlu varya sonunu hazırlar ,birbirini yerde yine vazgeçmez yapacağından.Kirlendi dünya kimsenin umrunda değil.Tevekkülü elden bırakmayalım vede sakin olalım demekten başka ne gelir elden ?
Crt ben geldimama açmadın
cantuuu o programa tvde rastladım biraz baktım ama vazgeçtim izlemekten.
Doğru söylüyorlar ama kimse bir şeyler yapmıyor ya da yapanların yaptıkları yeterli olmuyor. Şuda bir gerçektir ki Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin!
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.