Bugün işsiz bir genç olaraktan iş arıyorum neyse ki a kargosuna gittim görüşmeye çağırdılar sabah kalktım bindim arabaya gittim kapının önünden geri döndüm görüşmicem sizinle dedim
sonra döndüm b hastanesine gidim labarant veya biyolog olarak başvuru yapayım dedim nede olsa mesleğimiz bir işe yarasın gittim hastaneye danışmaya derdimi anlattım sema hanımla konuşun deyip gönderdiler gittim sema hanıma yoktu odasında sekreteri vardı sordum birazdan gelir dedi kolidorda oturup bekleyin dedi biraz böyle küçümser bir bakış gibi bir baktı neyse gittim kolidorda oturdum sonra geldi sema hanım odaya girdi ben baktım bir daha baktım sonra kalktım çıktım hastaneden sizede başvurmuyorum dedim. Gittim sonra hazırlamış ve çoğaltmış olduğum cvlerimi yırttım çöpe attım. Melankolik bir havayla süzüldüm Trabzon sokaklarında hiç bir şey düşünmedim dolaştım sadece sadece dolaştım. Niye böyle yaptım bilmiyorum ama içimden geldiği gibi davranmayı seviyorum ne yapayım zorla değilya
Geçende petrol ofisene çağırdılar muhasebeci olarak gel diye düşündüm meslek biyolog biyologluk hariç bütün işlere çağırıyorlar. Gittim adamlar muhasebeci değil hamal arıyorlar
sabah 7 gece 11 12 oldu dedim başka
ben çalışmak istemiyorum çıktım geldim. Bunları neden buraya yazdım onuda bilmiyorum içimden geçenler işte
İşsizim diye üzülmüyorum şükür baba parasıda yemiyorum ben sadece ideallerime ulaşmak istiyorum ama böyle giderse bakalım. Allah'tan hayırlısı. ???