Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crt' Alıntı:
Çok soğuk .Sıcak yaz günlerini özlemiş durumdayım ve çoktannnnnnn tatil hayali kurmaya başladım (:

merak etme perşembeden sonra biraz olsun ısınacağız istanbullular olarak :) tatil hayali kurmak bambaşkadır.En azından benim için öyle..Peki senin hayalinde neresi var ?

İnsanlar gittikçe duyarsızlaşıyor,
Bu da beni çok endişelendiriyor,
Kendim için endişelenmiyorum artık ben benden sonraki kuşağı düşünüyorum, kimsede inanmak zorunda değil,
Ben başkaların hayatından banane diye düşünerek kabuğuma çekilemiyorum,
Yok bu da benim  :-X :-X :-X
Of >:(

Sevgili Tuğba:)Nerde o çağımızın o altın kalbi diye sormak istiyorum .
İstersen Grup Yorum'dan dinle "Geçit Yok"(Face sayfamda da paylaşmıştım . Dikkatini çekrimi bilmem.)

turtur' Alıntı:
merak etme perşembeden sonra biraz olsun ısınacağız istanbullular olarak :) tatil hayali kurmak bambaşkadır.En azından benim için öyle..Peki senin hayalinde neresi var ?[/color]
Türker:) Bak bu güzel haberdi.
Mutlaka her yer öylede  İstanbul çok soğudu.Soğuk insanıda soğuk havayıda hiiç hazetmiyorum hane(:
Yaz hele de bi'gelsin .Önce memleketime sonrada Dikili'ye gideceğimdir(:
Bakalım kavgamızın şehri İstanbul yokluğuma dayanabilecek mi?
20.gif

Şimdide sen söyle bakalım memleket neresiydi ?Trabzon mu Erzincan mı?(:

Trabzon :) evet havalar çok soğudu hatta geçen kar bile yağdı ben yazı düşünemiyorum herhalde artık herkese bir klima cümlesiyle yola çıkacağız :)

Hehe soyadım temel olabilir veya takımım BORDO_MAVİ ama erzincanlıyım ve asya kökenliyim :)
Ben doğduğumdan beri silivride yazlıkta olmulmdur yazları.hayatımda yaşadığım en büyük değerleri,aşkı,sevgiyi ve dostlukları orda yaşadım.Benim için istanbul'un büyüsü yanında 0 kalır..Bunuda sölemeden geçemem :) Eğer şartlar uygun olursada yurtdışında yaşayan çok değerli dostumu ziyarette edebilirim.Ama tabi Antalya yı da çok seviyorum.Bu yaz sonu veya eylülde gitmek istiyorum tekrardan...

Türker:) Artık hakkında o kadar şey biliyorum ki ..bir ricam daha olacak.
Banka ile ilgili şifrelerini de gönder.Çekeyim hesabındaki tüm parayı(: (şaka)
Sevgi ve dostlukta buluşabilmek ve bu değerlerin farkında olabilmek güzeldi.
Gerçekten özel bir kişi olduğunun belki farkındasın ama crt ablan olarak birde ben  anımsatayım istedim.
Sevgiler

Şimdi sıra bende tanıtayım kendimi.
Çorum ellerinden crt .Soyumun adını dahi açıklamayacak kadar karşıyım ırkçılığa(:
Fenerbaçeye gönül vermişiz.
Dünyanın her bir köşesini gezmek tanımak istesemde maddiyat  geçit vermiyor.
Evrenin sırrını çözebilmek çok öğrenmek istemem yetmiyor malum kapasite durumları(:
Şu an İstanbul gibi büyük bir metropol şehirde yaşam kavgası veriyoruz .Balkalım nereye kadar ? Çoğu zaman cennet ile cehennemi aynı anda yaşıyor bende merak ediyorum sonumu (:

Bende Trabzon'un gariban bir ilçesinden aranıza katılmaktayım :) rengimiz bordo mavi ekmeğimiz taş fırın ekmeği. Bende crt gibi dünyayı dolaşmak istesemde maddiyat pek izin vermiyor verdiği kadar gezmeye çalışıyoruz :) araya girdim amma kusuruma bakmayın :)

Gökce:) Hiç olurmu öyle şey seni aramızda görmek mutluluk veriyor bize.
www.kendinigeliştir.com hepimizin, Edirne'den Ardahan'a kadar bu memleket bizim(:
Selam olsun ekmeğini taştan çıkartan emekçilere vede Trabzon'a .

Selam olsun bütün erkencilere :) mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle. Bugün çok güzel şeyler yaşamanız dileğiyle... (:

crt' Alıntı:
Türker:) Artık hakkında o kadar şey biliyorum ki ..bir ricam daha olacak.
Banka ile ilgili şifrelerini de gönder.Çekeyim hesabındaki tüm parayı(: (şaka)
Sevgi ve dostlukta buluşabilmek ve bu değerlerin farkında olabilmek güzeldi.
Gerçekten özel bir kişi olduğunun belki farkındasın ama crt ablan olarak birde ben  anımsatayım istedim.
Sevgiler

haha hangi hesap bu acaba bende olmayanmı  ;D?
Henüz yolun başındayım ,iltifatın için teşekkür ediyorum .Bende seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum.Zaten biz ve bizim gibileri anlamak hiç de zor değil.Sorun diğerlerinde  ;) :)

Türker:)
Ne medyum nede ulamayım ama hislerim fazlaca yanıltmaz beni.Kolay tanır çabuk çözerim insanları.
Evet sorun bizde değil ..Bizi anlamak istemeyenlerde(:
Ha bu arada geçiştirmeyi bırak ta ver şu hesap numaranı .
Tüm parayı borsada kaybettim diye yalanda uydurmak istemiyorum.
20.gif

İstanbul'da yaşamak kolay değil acilen para gerekli (şaka) (:  

crt' Alıntı:
Türker:)
Ne medyum nede ulamayım ama hislerim fazlaca yanıltmaz beni.Kolay tanır çabuk çözerim insanları.
Evet sorun bizde değil ..Bizi anlamak istemeyenlerde(:
Ha bu arada geçiştirmeyi bırak ta ver şu hesap numaranı .
Tüm parayı borsada kaybettim diye yalanda uydurmak istemiyorum.
20.gif

İstanbul'da yaşamak kolay değil acilen para gerekli (şaka) (: 

Olsa dükkan senin )) Ayıp ettin  ;D

Dünya bi'garip dönüp duruyor.İnsanlar bi'tuhaf  ordan oraya savrulup duruyor (:

Çimlerin üzerine yatıp toprak kokusuyla yonca kokusunu içime çekmeyi özledim,
Kuşların sesini özledim,
Çiçekleri koklamayı özledim,
Uğur böceğini alıp dilek dilemeyi özledim,
Köpekleri kedileri özledim,
Civcivleri özledim,
En çok da temiz havayı özledim  :'( :'(

Geri