Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İdealleri uğruna yılmadan mücadele eden  tüm cesur yüreklere selam olsun demek istedim..

Emre ya akşam akşam şu dinlediğin müziğe bak (arabesk)..Son ayar açmışsın apartman sarsınıyor ..
Hani diyorum ağağıya inip seni kırmak istemiyorum küçükte değil lise öğrencisisin ayıp oluyor ama ..!

Bazende unutursun  yığılmış seni bekleyen onca işi-gücü..! Sessizliği dinlemek,yalnızlığı hissetmek istersin(: 

WikiLeaks'ın yankıları sürüyor bakalım Amerika'nın kazdığı kuyuya kimler düşecek? (:

Şu an haberi izlerken  ünüversiteli gençlerinin düştüğü perişan durum karşısında..
"Demokrasiye  gölge düştü yine" diyesim geldi..  

Rütbe atladığımı duyuruyorumm  ;D
Ben artık girişimci değil yeni gelişimciyim benimde 3 yıldızım var :)

Özlem' Alıntı:
insanlık için önemsiz kendim için önemli bir adım attım gereksiz herşeyi hayatımdan çıkarttım...

Tebrik ederim seni,önemli bir adım ;)

Özlem' Alıntı:
ben görmeyeli buraların havası biraz değişmiş sanki

Epey değişti Özlem :)

Neyse konuyu dağıtmayayım,içimizden geçeni söylemeye devam edelim ;)

Bu aralar kendime karşı  cimriyim pek vakit ayıramıyorum ve en kötüsüde kitap okuyamıyorum :-\

turtur' Alıntı:
Mesela ne açıdan?
uzun zamandır siteye uğrayamadığım için yeni yüzler yeni renkler katılmış o açıdan ;)

Neden insanlar başkalarında olmayan meziyetleri eleştirirken kendilerinin o meziyetlere ne kadar sahip olup olmadıklarına bakmaya tenezzül dahi etmezler?

Özlem' Alıntı:
turtur' Alıntı:
Mesela ne açıdan?
uzun zamandır siteye uğrayamadığım için yeni yüzler yeni renkler katılmış o açıdan ;)

Neden insanlar başkalarında olmayan meziyetleri eleştirirken kendilerinin o meziyetlere ne kadar sahip olup olmadıklarına bakmaya tenezzül dahi etmezler?

[/quote]uzun zamandır siteye uğrayamadığım için yeni yüzler yeni renkler katılmış o açıdan ;)

[/quote]
Sana pek katılmıyorum.Örnek vermek gerekirse bir futbol yorumcusu futbolcular hakkında herşeyi söyler ama asla hiçbir futbolcunun çeyreği kadar bile meziyete bile sahip değildir.Burada tartışılması gereken doğrumu,yanlışmı ? Biraz daha farklı bakabilirsen ne demek istediğimi anlarsın...

Ama futbol yorumcusu bir ücret karşılığında işi gereği yada geçmişte ki tecrübesi gereği orada,kararlarına tespitlerine güvenildiği için ona o fırsat veriliyor
Onun söyleyebilecekleri klüpler,taraftar yada futbolcular tarafından dikkate alınır veya alınmaz ancak bir bakış açısı kazandırabilir ???
Anladığım kadarıyla Özlem günlük yaşantımızda ki;kendilerini birşey sanan ama hiç birşey olmayan,kendilerinin farkına varmadan,görmeden,at gözlüğü ile dolaşan,kafaları kumun dibinde ama herşeyi dışarıda kalan devekuşu misali,fikri sorulmadan karşısındakini rahatlıkla eleştiren,fetva veren,cüretkar insanlardan bahsediyor... ;)

Ebru beni doğru anlamışsın teşekkrü ederim turtur arkadaşımızında bakış açısı doğru ama benim kastettiğim o değildi bir başkasının dürüstlüğünü yada erdemlerini sorgulayan hatta bundan dolayı yargılayan ama bir nebzede olsa kendi ne kadar dürüst buna bakmayan insanlaraydı lafım :)

Beş ay nasıl geçer?
Oğlum seni şimdiden çok özledim..
Kütahya'ya selam olsun..

Özlem' Alıntı:
Ebru beni doğru anlamışsın teşekkrü ederim turtur arkadaşımızında bakış açısı doğru ama benim kastettiğim o değildi bir başkasının dürüstlüğünü yada erdemlerini sorgulayan hatta bundan dolayı yargılayan ama bir nebzede olsa kendi ne kadar dürüst buna bakmayan insanlaraydı lafım :)

Yorumumdan anladım ki bende bu konuda epey dertliymişim Özlem ;)

crt' Alıntı:
Beş ay nasıl geçer?
Oğlum seni şimdiden çok özledim..
Kütahya'ya selam olsun..

Umarım allah seni en kısa zamanda,sağ sağlim  oğluna kavuşturur crt...(şuan benimde içimden sana bunları yazmak geldi)

Ebru' Alıntı:
Umarım allah seni en kısa zamanda,sağ sağlim  oğluna kavuşturur crt...(şuan benimde içimden sana bunları yazmak geldi)

Sevgili Ebru:)
Şu an  benim içimden de SEN hep böyle güzel sözler söyle demek geldi..

Geri