Özlem' Alıntı:insanlık için önemsiz kendim için önemli bir adım attım gereksiz herşeyi hayatımdan çıkarttım...
Özlem' Alıntı:ben görmeyeli buraların havası biraz değişmiş sanki
Mesela ne açıdan?Özlem' Alıntı:ben görmeyeli buraların havası biraz değişmiş sanki
uzun zamandır siteye uğrayamadığım için yeni yüzler yeni renkler katılmış o açıdanturtur' Alıntı:Mesela ne açıdan?
Özlem' Alıntı:uzun zamandır siteye uğrayamadığım için yeni yüzler yeni renkler katılmış o açıdanturtur' Alıntı:Mesela ne açıdan?
Neden insanlar başkalarında olmayan meziyetleri eleştirirken kendilerinin o meziyetlere ne kadar sahip olup olmadıklarına bakmaya tenezzül dahi etmezler?
Özlem' Alıntı:Ebru beni doğru anlamışsın teşekkrü ederim turtur arkadaşımızında bakış açısı doğru ama benim kastettiğim o değildi bir başkasının dürüstlüğünü yada erdemlerini sorgulayan hatta bundan dolayı yargılayan ama bir nebzede olsa kendi ne kadar dürüst buna bakmayan insanlaraydı lafım![]()
crt' Alıntı:Beş ay nasıl geçer?
Oğlum seni şimdiden çok özledim..
Kütahya'ya selam olsun..
Ebru' Alıntı:Umarım allah seni en kısa zamanda,sağ sağlim oğluna kavuşturur crt...(şuan benimde içimden sana bunları yazmak geldi)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.