Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başka bir ilçeye tayinim çıktı.
Hiçbir İK elemanı görüşümü bile almadı.
Bu bankacılığın bi'tarafına deyip ; ağzımı acaip bozasım var...

Bu seneninde bitmesiyle birlikte hayallerime bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum.
Herkeze hayırlı seneler herşey gönlünüzce olsunn....

Geleceğe dair pek çok beklentilerim varda  hala sıralayabilmiş değilim..
Listete oldukça yoğun(:
Karamsar duyguları şimdilik bertaraf etmek istiyorumki 2011 güzel geçsin ..

Sevgili gençler:)
Kimsenin peşinden gitmeyin, kimseye basamak olmayın ..unutmayın bir gün sizi yarı yolda bırakabilirler..
Öncelikle kendinizle var olun..Kişiler değil ilkeler önemlidir..
Çizginizi bozmadan özgürce karalar alınki yaşamız daha anlamlı  olsun ..
  (İçimden gelenler şimdilik bunlardı..)

Penisiline alerjim var dediğim halde benimle dalga geçip bana penisilin grubu antibiyotik veren doktor bey sizin kulaklarızı uzunn zamanlar çınlatıcam sayenizde ilaç kullanamıyorum hasta halimle vaktimi çaldınız sizi Allaha havale ediyorum ve çok bilmiş doktorların şerrindende Allaha sığınıyorum  >:(
Çok öfkeliyim çokk >:(

Sevgili Enisöz:)(geçmiş olsun)
 Canım çok sıkkın ve yorulmuşum  başademir artık pek çoğunu yüce Tarın'ya sevkediyorum..

Gerçekleri bırakıp düşlerimi süsyeyen ölümün vurmadığı ,hüzünlerin olmadığı bir dünya kurmak istedim..Yine olmadı .!
Sanırım fazla abarttım..?

İçimden ..
"Memleket isterim,
Yaşamak, sevmek gibi gönüldan olsun,
Olursa bir şikayet ölümden olsun.."
demek geldi..

Tabii bu arada gününüzde aydın olsun..

Sevgili (Çarşı)bjkerim:)
Güzel dostluklar kurabilmek ..(Bir abla ,anne)şefkatiyle değer bulmak çok sevindirici bir duyguydubilmeni istedim..(özeldende yanıt yazdım)
(Unutmayasın)istediğin mesleğe geçtiğinde (polislik) bu müjdeli haberi sitede ilk ben öğrenmek istiyorum.Ve sabırsızlıkla bekliyorum)
Başarıların daim olsun diyor selam ve sevgilerimi gönderiyorum:)

İnsanlar bazen o kadar çok alçalabiliyor,alçaklaşabiliyorki... Anlaşılır gibi değil...
Ben o insanlardan olmayacağım... İnatla buna direneceğim. Hepsini yoğruldukları acziyetle başbaşa bırakacağım. Küçüle küçüle bir hiç olma ve kalma yolunda  başarılar diliyorum.
İnsan olupta insan kalamayan ne çok varlık var vesselam...
Yazık diyorum sadece... Yazık...

Bi buraksanız peşimi diyorum... Şöyle az da olsa bi onurunuz gurunuz varsa diyeceğim ama sanırım nafile... Sizde hiçte barınmayacak şeylere dayanarak bir eylem yapmanızı istiyorum...
Hata bende bazı erdemler barınmıyor sizde...

Geri