Oyun Oyun : İçinden geçeni söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crt' Alıntı:

ahtapot' Alıntı:
cimrilik yapıp saçını evde boyamaya kalkarsan böle olur dierek kndi kndime kzmak istiorum şuan  :dusun

ahtapot:)Canım çok sıkkın ama şu an gülüyorum.
20.gif
Saçın e halde görmek isterdim(:
(kendine çok fazlada haksızlı etme, seninkisi cimrilik değil tutumluluk ama saç boyamak gerçekten de zor iştir)

gülmene katkım olduysa ne mutlu bna  :)
aynaya bakamıodum ama alışmaya başladım  ;D sadece böyle bi renk beklemiodum oyzden şoka girdim  ;D
ewt ewt tutumluluk :doverim  :D

Ahtapot:)
Bu genç yaşta o güzelim saçlarınızı neden boyarsınız anlamıyorumki?Bırakın doğal haliyle kalsın..
Ne içerdiği beli olmayan bu kimyasal madelerin zararlı ,kanser yapıcı özelliğiolduğunu söylemek istiyorum ama kuaförlerin hışmına da uğramak istemem hane(:
(az korkutayımda bir daha boyama bari)
Yorucu ve sıkıcı bir gündü..
Neyse baya geç olmuş iyi geceler dileyip az birazda kendi siteme bakayım ne durum da (:

yarın bayram... okuyan okumayan herkesin bayramını kutlamak istiyorum... sizin ve sevdikleriniz için hayırlara vesile olmasını dilerim... yarın buraya uğrama şansım olmadığı için şimdiden kutlayayım dedim..

Daha güzel yarınlarınların özlemiyle  farkında olmadan ömür tüketiyoruz..
Gelen gideni aratırmış .. Karamsar tablo çizmeden en azından içinde bulunduğumuz ortamın değerini iyi bilmek gerek..
İşte yine bayram..
Herkese kutlu olsun:)

2010_11_16_02.jpg

Neslican:) Çok sevinirim ..Ne zaman istersen bekliyorum..
Herşey gönlünce olsun sevgi ve selamlar..

Çok fazla dikkat dağınıklığı olan biriyim bu da ders çalışmamı büyük ölçüde etkiliyor.
Ve fazlasıyla da hareketli biriyimdir. Hani şu küçükken yaramazlık yapan çocuklar olur ya küçükken öyleydim, büyüdüm ancak hala aynıyım ben. Kimseye zarar vermiyorum ancak sürekli bir şeylerle uğraşıyor olmak ders çalışmama engel oluyor.

önemli olan da sabırla bekleyebilmek..ve o gün geldiğinde içinden hiçbir duygunun eksilmemesi..
inançlarımız ve umutlarımız olmasaydı ne yapardık..
zaman çabucak geçip getirir inşallah onu bize :)

Aminnnnn :) evet bende çoğu zaman düşünürüm inançlarım olmasa ne yapardım başka hangi kuvvetin arkasında huzur bulabilirki insan çok şükrediyorum sonrasında bulunduğum konumdan dolayı

Geri