Şuna, şuna.... Anlam veremiyorum.
o süre düşülme davası vardı ama ertelendi galiba..eniseoz' Alıntı:Çok güzel bir başlık olmuş codex teşekkürler hemen paylaşım yapmalıyım
Neden ülkemizde asker fazlası varken askerlik süresini 15 aydan aşağı düşürmüyorlar anlam veremiyorumm :-\
Ne güzelÖzlem' Alıntı:Beynimin onayladığını kalbim onaylamazsa yapamazken kalbimin onayladığını beynim onaylamasada yapıyorumya buna anlam veremiyorum.
başka dikkat çekecek yanları yokturda belki ondan...Ebru' Alıntı:İnsanlar neden sorunlarıyla ilgi,dikkat çekmeye çalışıyorlar bende bunu anlayamıyorum :-\
Çok haklısın.Özellikle benimde etrafımda böyle insanlar çok.Ben yaparsam mübahtır,doğrudur diyip hayatı işine geldiği gibi yaşayan insanlardan söz ediyorum...Özlem' Alıntı:başka dikkat çekecek yanları yokturda belki ondan...Ebru' Alıntı:İnsanlar neden sorunlarıyla ilgi,dikkat çekmeye çalışıyorlar bende bunu anlayamıyorum :-\
Bazen etrafımdaki iki yüzlü insanların neden böyle çok yüzle dolaştıklarına anlam verememekle beraber hangi yüzlerine göre davranacağımıda şaşırıyorum.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.