aylinyalnız
Kullanıcı
'Ömrüm senden özür diliyorum...'
darağacında üç fidan-nihat behram(arka sayfadaki 'yeniden kendi şehrimde' şiirinde )
darağacında üç fidan-nihat behram(arka sayfadaki 'yeniden kendi şehrimde' şiirinde )
mabed528' Alıntı:Pek kitap okuma alışkanlığım olmadığı için Şu Çılgın Türkler adlı kitabı 10 günde bitirdim bugün bitti. En sevdiğim bölüm ;
savaş sırasında Mustafa Kemal Paşa, alınması gereken bir tepenin alınamaması sonucu ilgili komutanı arıyor, "tepeyi neden alamadınız bir problem mi var" diye soruyor. Komutan, gaziye "yok paşam söz veriyorum yarım saat içinde tepe elimizde" diye cevap veriyor. Aradan zaman geçiyor yarım saat biteli çok olmuş ama tepe hala düşürülemedi. Mustafa Kemal Paşa'ya bir haber geliyor, "Paşam komutanımız tepeyi düşürememiş size verdiği sözü tutamadığı için intihat etmiş." ve paşa bunun üzerine ağlıyor. Bu olayı bundan önce bilmeme rağmen kitap içinde okumak etkiledi beni.
gökteki yıldız' Alıntı:Yazı çok güzelmiş su perisi teşekürler![]()
![]()
Önerin için teşekürlerSu Perisi' Alıntı:gökteki yıldız' Alıntı:Yazı çok güzelmiş su perisi teşekürler![]()
![]()
Kitap daha güzel ve her iki sayfada bir konunun içerigine göre en güzel hikayeler var...Çok zevkli okuması tavsiye ederim![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.