H
hayalhane
Aziz Nesin Serisiin yeni bir Kitabını Okudum.
Dün bitti.
Mahallenin Kısmeti...
Çok güzeldi tavsiye ederim...
Dün bitti.
Mahallenin Kısmeti...
Çok güzeldi tavsiye ederim...
mvö_4ever' Alıntı:"Birini sevmen için elle tutulur bir neden bulamıyorsan onu sahiden seviyorsun demektir..."
Başucumda Müzik / Kürşat Başar
kesinlikle etkileyici bir kitap... üstelik birebir aynı olmasa da yaşanmış bir olay.M' Alıntı:mvö_4ever' Alıntı:"Birini sevmen için elle tutulur bir neden bulamıyorsan onu sahiden seviyorsun demektir..."
Bugünlerde bu kitap ismini çok duyar oldum merak edip araştırdım nasıl bir kitap diye ve bir sözü hoşuma gitti
paylaşmak istedim
Ne olursa olsun hayatını durdurma! Durup hayata bakmaya başladığın zaman yaşamak zordur...
Kürşat Başar/ "Başucumda Müzik"
Ben de o kitabı okumak istiyorum yaa :-[Su Perisi' Alıntı:Elimdeki ağır kitap bitince,bir bahar esintisi gibi gelecek "başucumdaki müzik" adlı romanı kesinlikle okuyacağım..Bu sefer başka kitaba geçmek yok
mvö_4ever' Alıntı:kesinlikle etkileyici bir kitap... üstelik birebir aynı olmasa da yaşanmış bir olay.M' Alıntı:mvö_4ever' Alıntı:"Birini sevmen için elle tutulur bir neden bulamıyorsan onu sahiden seviyorsun demektir..."
Bugünlerde bu kitap ismini çok duyar oldum merak edip araştırdım nasıl bir kitap diye ve bir sözü hoşuma gitti
paylaşmak istedim
Ne olursa olsun hayatını durdurma! Durup hayata bakmaya başladığın zaman yaşamak zordur...
Kürşat Başar/ "Başucumda Müzik"
yaklaşık iki dakika önce bitti maalesef...mutsuz sonları sevmiyorum :aglamaM' Alıntı:Güzel bir yöntem ama ben senın gibi sabırla duramazdım Kitabı bulabilsem..