Ne kadar kitap okuyorsunuuz?

  • Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Ne kadar kitap okuyorsunuuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,488 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı Ne kadar kitap okuyorsunuuz?
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ekolıst

Ne kadar kitap okuyorsunuuz?

  • Ayda 5'in üstünde

    Kullanılan: 14 18.7%
  • Ayda 1-5 arası

    Kullanılan: 41 54.7%
  • Birkaç ayda 1

    Kullanılan: 11 14.7%
  • Yılda 1 veya 2 tane

    Kullanılan: 6 8.0%
  • Hic okumam/okuyamiyorum

    Kullanılan: 3 4.0%

  • Kullanılan toplam oy
    75
B

birtanem

Kullanıcı
30 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
Babamın ihtilal döneminde çuvallarla toprağa gömdüğü ve yağmur sularının sayfalarında lekeler bıraktığı o kitaplarla büyüdüm ben. Çok güzel tatları vardı doyulmazdı..
Üniversite dönemi de  paramız olmadığından kimlik bırakıp ikinci el kitapları okumakla geçti. 4 yıl boyunca acaba diğer okuyanlar ne hissetti bu kitapta diye düşünmenin de ayrı bir tadı vardı. Şimdilerde hayatın içinde işinde ve evinde uğraş veren biri olarak gene kitaplara aşırı derecede bağlıyım ama yorgunluktan mı bilmem ayda sadece 5 kitap okuyabiliyorum.
 
K

kahvekeyfi

Kullanıcı
11 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
kitap okumak o kadar güzel bir alışkanlık ki... işe giderken bile okumak bana keyif veriyor...şimdi farkettim de küçükken daha çok okurmuşum .. yaz sezonları boyunca 2 aylık dilimde çok kitap okumuşluğumu hatırlarım! tabi şimdi içerikleri vefarklı bakış açıları nedeniyle yaş ilerledikçe seçicilikve zaman kısıtlaması yaşanıyor...:)
 
A

adildoy

Benim kitap okuma alışkanlığım soradan daha çok arttı.Ayda 4 tane okuyorum.Kitap okuma konusunda bayanlar daha avantajlı tabiki evde bulundukları zaman bol vakitleri olabilir. uygun ve güvenli site kitapyurdu com.ben şuana kadar memnunum.yeni 4 tane bitirdim şimdi hangilerini tavsiye edersiniz,kahvekeyfi ve birtanem üye arkadaşlar. şimdiden teşekkür ederim. 
 
A

adildoy

şu ihtilal dönemi ilkokuldaydım 4.sınıfta  yine gittim eskilere,öğretmenlerim, arkadaşlarım,yasaklar, çoğu şeylerin farkıda bile değildim.
 
H

hayalhane

Vallahi bu aralar birisi sıkıştırıyo onun sayesnde epey okuyom  ;D ;D
 
E

ekolıst

Kullanıcı
12 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Malatya
kitap okuma sıklığı kişiye, kitabın türüne, kişinin ruh durumuna, dış faktörlere bağlı... bende kitap okumayı paylaşmayı seven biriyimdir.şu okul dersleri ve KPSS olmasaydı şu an hayatımda daha çok kitap okurdum..okudukça yenileniyorum uyuduğumda mutlu keyifli daliyorum gülümseyerek uyanıyorum her sabaha...Ben de kişisel gelişim ve Felsefe ağırlıklı kitaplar okumayı seviyorum..en son okuduğum kitap PEYNİRİMİ KİM KAPTI idi..kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim...
 
Üst