Ne kadar kitap okuyorsunuuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ne kadar kitap okuyorsunuuz?

• Ayda 5'in üstünde

Oy: 14 18.7%
  • Ayda 1-5 arası

Oy: 41 54.7%
  • Birkaç ayda 1

Oy: 11 14.7%
  • Yılda 1 veya 2 tane

Oy: 6 8.0%
  • Hic okumam/okuyamiyorum

Oy: 3 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Babamın ihtilal döneminde çuvallarla toprağa gömdüğü ve yağmur sularının sayfalarında lekeler bıraktığı o kitaplarla büyüdüm ben. Çok güzel tatları vardı doyulmazdı..
Üniversite dönemi de  paramız olmadığından kimlik bırakıp ikinci el kitapları okumakla geçti. 4 yıl boyunca acaba diğer okuyanlar ne hissetti bu kitapta diye düşünmenin de ayrı bir tadı vardı. Şimdilerde hayatın içinde işinde ve evinde uğraş veren biri olarak gene kitaplara aşırı derecede bağlıyım ama yorgunluktan mı bilmem ayda sadece 5 kitap okuyabiliyorum.

kitap okumak o kadar güzel bir alışkanlık ki... işe giderken bile okumak bana keyif veriyor...şimdi farkettim de küçükken daha çok okurmuşum .. yaz sezonları boyunca 2 aylık dilimde çok kitap okumuşluğumu hatırlarım! tabi şimdi içerikleri vefarklı bakış açıları nedeniyle yaş ilerledikçe seçicilikve zaman kısıtlaması yaşanıyor...:)

Benim kitap okuma alışkanlığım soradan daha çok arttı.Ayda 4 tane okuyorum.Kitap okuma konusunda bayanlar daha avantajlı tabiki evde bulundukları zaman bol vakitleri olabilir. uygun ve güvenli site kitapyurdu com.ben şuana kadar memnunum.yeni 4 tane bitirdim şimdi hangilerini tavsiye edersiniz,kahvekeyfi ve birtanem üye arkadaşlar. şimdiden teşekkür ederim. 

şu ihtilal dönemi ilkokuldaydım 4.sınıfta  yine gittim eskilere,öğretmenlerim, arkadaşlarım,yasaklar, çoğu şeylerin farkıda bile değildim.

Vallahi bu aralar birisi sıkıştırıyo onun sayesnde epey okuyom  ;D ;D

kitap okuma sıklığı kişiye, kitabın türüne, kişinin ruh durumuna, dış faktörlere bağlı... bende kitap okumayı paylaşmayı seven biriyimdir.şu okul dersleri ve KPSS olmasaydı şu an hayatımda daha çok kitap okurdum..okudukça yenileniyorum uyuduğumda mutlu keyifli daliyorum gülümseyerek uyanıyorum her sabaha...Ben de kişisel gelişim ve Felsefe ağırlıklı kitaplar okumayı seviyorum..en son okuduğum kitap PEYNİRİMİ KİM KAPTI idi..kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim...

Geri