akhesa;hoşgeldin aramıza ve paylaşımın için teşekkürler.simyacı kitabını duymuştum ama henüz okuyamadım,kitapla ilgili daha fazla bilgi verirsen sevinirim arkadaşım.sevgiyle kal
yazarı Paulo Coelho olan Simyacı, İspanya' dan kalkıp Mısır Piramitleri'nin eteklerinde, hazinesini aramaya giden Endülüslü çoban Santiago' nun masalsı yaşamının felsefi öyküsüdür.Acaip mistik şeyler oluyor.Böyle bi kitap işte
ya walla güzel kitap özellikle kitap arşivi olanların arşivlerin de bulunmalı :d yane benim var ondan böle söledim we bikaç kez de okusan sıkılmazsın acaip dersler veriyor.Sabrı gösteriyor,Dayanmayı felan işte
teşekkürler akhesa;bence de beklemenin bir anlamı yok alıp okumak lazım,zaten daha önceden de duymuştum bu kitabın ismini.ama şu anda okuduğum bir kitap var,birazda kalın bir kitap,elimdekini bitirmeden yeni bir kitap aldığımda,yeni kitabın heyecanından elimdekini tamamlıyamıyorum,onu bitirir bitirmez alırım,ilgine teşekkürler sevgile kal
selam ben buraya bugün üye oldum iyiki olmuşum.simyacı kesinlikle başucu olacak bir kitap insana sabrın,istemenin ve hayallerinin peşinden gitmenin gerekliliğini anlatıyor.kişisel menkıbenizin peşinden gitmeniz dileğiyle
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.