mutlaka okunması gereken bi kitap!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akhesa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ortaokula giderkendi sanırım kitap elime geçmişti ama biraz yaşımdan dolayı, birazda okuma alışkanlığım olmamasından dolayı o zamanlar bana bu kitabı okumak işkence gibi gelmişti... belki de ondan kitabın ismini duymaktan bile hiç hoşlanmazdım hala da hoşlanmam... önyargımın ne kadar yersiz olduğunun farkındayım ama çocukluktan kalma silinemeyen bir hatıra işte... yorumlarınızı okuduktan sonra daha da merak etmeye başladım... inş. bende okuyacağım  :) tavsiye için teşekkürler

merhaba arkadaslar evet sımyacıyı ben de okudum ve hakkından yapılan yorumlar cok dogru.onun standartlarında ROBIN SHARMANIN Ferrarısını Satan Bılge kıtabı da var.Onu da sızlere tavsıye ederım. ::)

çok güzel bir kitap bende okudum
ve tekrar okumayı düşünüyorum
herkesin okumasını şiddetle tavsiye ederim ;)

gerçekten güzel bir kitap. okurken bitmesini istemediğim kitaplardan biri.

bnde orta okulda ogretmenımın zoruyla 2 gunde bıtırmek zorunda kalmıstım.guzel bı kıtap oldugunu bılıyorum ama tam tadına vardıgım soylenemez.boylesıne degerlı kıtapları bızlere genclere okutmak ıcın daha guzel yontemler bulunsa keske :(

Simyacı' yı okumak, herkes daha uykudayken, güneşin doğuşunu seyretmek için, şafak vakti uyanmaya benziyor.

Bu kitabı 1 sene ara ile 2 kez okudum.
Belki aklınıza şu gelebilir: neden 2 kez?
Çünkü bazı kitaplar vardır, yazar öyle cümlelerle anlatır ki bazı şeyleri her okuduğunuzda farkı bir anlam çıkartısınız ve size yolunuzda yardımcı olur.
Simyacı'da benim için öyle bir kitaptı.
Hala arada açar ve rastgele bir kaç sayfa okurum.

Geri