Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kutsal gün 'Mevlit Kandili'nin tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını diliyor...
Barış-huzur dolu bir dünya istiyor...Yüce Tanrı'nın sınırsız hoş görü ve sevgisine sığınıyoruz...
Kutlu olsun hepimize...

"Güçlü  gücünü kullanarak akıllı aklını zeki başkalarının aklını kullanarak hayatını devam ettirir..Devrimci ise hepsini" der CHE...
Ne mutlu bize ve bizim gibi düşünenlere...
Gün aydın olsun...

Merhaba sitenin 2 yıldır takipçisiyim ama yeni üye oldum,Her pazartesi günü bir şiirim Edirne Gündem gazetesinde yayınlanmaya başladı,bana bir köşe verdiler,paylaşmak istedim,gazeteye ulaşma imkanı olan Edirneli arkadaşlar takip edebilirler,diğer arkadaşlarda üzülmesin birçok şiirimi buradan paylaşıyorum,umut,mutluluk,başarı,sağlık dolu günler dileğiyle,herkese selamlar...

Papa BENEDİNK istifa etti biraz bozuk olsada moralimiz...'Başbakan(ımızı) seven süt içsin' diyor çok değerli Ağrı valimiz:))))
Neyse ki İstanbul'da bahar tadında ışıl ışıl bir hava ...
Güzel bir güne daha merhaba....

Ayfer Abla aslında Özgür'ün bu konu başlığını açma nedenini açıklayışı gayet hoş ve güzeldi. Nabza göre şerbet gibi duruyor :) Kimse kırılmadan rencide edilmeden gayet hoş bir yaklaşımda bulunulmuş:) bu durumda tüm site yönetimine gitmiş oldu :) umarım yanlış ifade kullanıp kırmamışımdır.

Sevgili Derya olurmu hiç ..Kırılmakta neymiş ...Önemli olan karşılıklı güzel diyaloglardır  Duygu ve düşüncelerimiz istediğimz gibi söyleyemedikten sonra inandırıcı ve samimi olmaz dostluklar..Sadece şakadır benimkisi ...Bu arada profil resmin çok hoş..Sende bir o kadar saygıgı güzel görürüp güzel düşünen bir kişisin (ablan kolay yanızmaz)...Her şey gönlünce olsun sevgiler :))

crt' Alıntı:
Sevgili Derya olurmu hiç ..Kırılmakta neymiş ...Önemli olan karşılıklı güzel diyaloglardır  Duygu ve düşüncelerimiz istediğimz gibi söyleyemedikten sonra inandırıcı ve samimi olmaz dostluklar..Sadece şakadır benimkisi ...Bu arada profil resmin çok hoş..Sende bir o kadar saygıgı güzel görürüp güzel düşünen bir kişisin (ablan kolay yanızmaz)...Her şey gönlünce olsun sevgiler :))

Teşekkürler Ayfer Ablacığım hakkımda söylediğiniz güzel sözler içinde tekrar teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Elbetteki abla dostlukların özü samimiyettir :) Profil resmim hakkındaki yorumların içinde teşekkürler abla, bende çok seviyorum tüm masumluk ve temizliğin simgesi bebekler...  Her şey gönlü/müzce olsun sevgiler :)

Sevdiklerimizi ve değerlilerimizi kırdığımız  günler vardır ya. Hayatımızda tüm uğur böcekleri o günlerde bizi terk eder ve tüm kötü şeyler bizi bulur. En çok canımızı acıtan şeyse onları üzmektir. Sevdiklerimizin ve sevenlerimizin kıymetini bilmemiz gerektiğinin bilincinde olacağımız bu güne ve her güne MERHABA...

Gerçekten reklam müthiş,ama alıntıymış bilmem biliyor musunuz?
Keşke böyle fikrinde sahibi olabilseydik:)

Bu ülkede yapılanların hiç birine orjinal denmedi zaten :)
şimdi sizden duydum alıntı yaptılarsada güzel olmuş benim açımdan sıkıntı yok :)

487681_10151825817483662_901326074_n.jpg

Memleketime çoktan bahar gelmiştir...Başakları şimdiden göğe ermiştirDağlarını gelincik basmıştır...Yer, gök ve yürek çiçek açmıştır...
Nice güzel baharlara...

"Söylesem tesiri yok susmasam gönül razı değil" der Fuzuli...
Geç oldu neyse susim ben:))
İyi geceler olsun..

Biran önce toparlanıp pazartesi sendromundan çıkınız '1 Nisan' şakalarının kurbanı olmayınız:)))
Gün aydın olsun ...

Geri