Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890,381 kez görüntülenmiş, 6,585 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\"
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu kutsal gün 'Mevlit Kandili'nin tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını diliyor...
Barış-huzur dolu bir dünya istiyor...Yüce Tanrı'nın sınırsız hoş görü ve sevgisine sığınıyoruz...
Kutlu olsun hepimize...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
"Güçlü  gücünü kullanarak akıllı aklını zeki başkalarının aklını kullanarak hayatını devam ettirir..Devrimci ise hepsini" der CHE...
Ne mutlu bize ve bizim gibi düşünenlere...
Gün aydın olsun...

M

mehmetpoetry

Kullanıcı
21 Ocak 2013
En iyi cevaplar
0
0
Edirne
Merhaba sitenin 2 yıldır takipçisiyim ama yeni üye oldum,Her pazartesi günü bir şiirim Edirne Gündem gazetesinde yayınlanmaya başladı,bana bir köşe verdiler,paylaşmak istedim,gazeteye ulaşma imkanı olan Edirneli arkadaşlar takip edebilirler,diğer arkadaşlarda üzülmesin birçok şiirimi buradan paylaşıyorum,umut,mutluluk,başarı,sağlık dolu günler dileğiyle,herkese selamlar...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Papa BENEDİNK istifa etti biraz bozuk olsada moralimiz...'Başbakan(ımızı) seven süt içsin' diyor çok değerli Ağrı valimiz:))))
Neyse ki İstanbul'da bahar tadında ışıl ışıl bir hava ...
Güzel bir güne daha merhaba....

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
Ayfer Abla aslında Özgür'ün bu konu başlığını açma nedenini açıklayışı gayet hoş ve güzeldi. Nabza göre şerbet gibi duruyor :) Kimse kırılmadan rencide edilmeden gayet hoş bir yaklaşımda bulunulmuş:) bu durumda tüm site yönetimine gitmiş oldu :) umarım yanlış ifade kullanıp kırmamışımdır.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Derya olurmu hiç ..Kırılmakta neymiş ...Önemli olan karşılıklı güzel diyaloglardır  Duygu ve düşüncelerimiz istediğimz gibi söyleyemedikten sonra inandırıcı ve samimi olmaz dostluklar..Sadece şakadır benimkisi ...Bu arada profil resmin çok hoş..Sende bir o kadar saygıgı güzel görürüp güzel düşünen bir kişisin (ablan kolay yanızmaz)...Her şey gönlünce olsun sevgiler :))

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
crt' Alıntı:
Sevgili Derya olurmu hiç ..Kırılmakta neymiş ...Önemli olan karşılıklı güzel diyaloglardır  Duygu ve düşüncelerimiz istediğimz gibi söyleyemedikten sonra inandırıcı ve samimi olmaz dostluklar..Sadece şakadır benimkisi ...Bu arada profil resmin çok hoş..Sende bir o kadar saygıgı güzel görürüp güzel düşünen bir kişisin (ablan kolay yanızmaz)...Her şey gönlünce olsun sevgiler :))
Teşekkürler Ayfer Ablacığım hakkımda söylediğiniz güzel sözler içinde tekrar teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Elbetteki abla dostlukların özü samimiyettir :) Profil resmim hakkındaki yorumların içinde teşekkürler abla, bende çok seviyorum tüm masumluk ve temizliğin simgesi bebekler...  Her şey gönlü/müzce olsun sevgiler :)

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
Sevdiklerimizi ve değerlilerimizi kırdığımız  günler vardır ya. Hayatımızda tüm uğur böcekleri o günlerde bizi terk eder ve tüm kötü şeyler bizi bulur. En çok canımızı acıtan şeyse onları üzmektir. Sevdiklerimizin ve sevenlerimizin kıymetini bilmemiz gerektiğinin bilincinde olacağımız bu güne ve her güne MERHABA...

K

kagittan__gemi

Kullanıcı
15 Eyl 2011
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
Malum süprizli reklamı izledim bu gün..
Resmen anadolu efes basketbol takımının bir parçası olmak istedim :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Gerçekten reklam müthiş,ama alıntıymış bilmem biliyor musunuz?
Keşke böyle fikrinde sahibi olabilseydik:)

K

kagittan__gemi

Kullanıcı
15 Eyl 2011
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
Bu ülkede yapılanların hiç birine orjinal denmedi zaten :)
şimdi sizden duydum alıntı yaptılarsada güzel olmuş benim açımdan sıkıntı yok :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Memleketime çoktan bahar gelmiştir...Başakları şimdiden göğe ermiştirDağlarını gelincik basmıştır...Yer, gök ve yürek çiçek açmıştır...
Nice güzel baharlara...

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
merhabalar kimse yokmu
uzun zaman oldu gelmeyeli

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
"Söylesem tesiri yok susmasam gönül razı değil" der Fuzuli...
Geç oldu neyse susim ben:))
İyi geceler olsun..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Biran önce toparlanıp pazartesi sendromundan çıkınız '1 Nisan' şakalarının kurbanı olmayınız:)))
Gün aydın olsun ...