Yüce Rabbim hayırlısıysa hayırlısıyla tüm dualarımızı kabul etsin inşallah Regaip Kandilimiz mübarek olsun.crt' Alıntı:Bin dua eden elden bir çalışan el iyidir...Yüce Tanrı'ya gönülden yönelerek onun hoşgörü ve sevgisine layık olabilmek dileğiyle ...
Nice güzel kandillere...
Günaydııınnnn pazartesi günü tatil olması haberiyle çok güzel bir haftasonu olacak inşallllaahhhh... :Ebru' Alıntı:Haftanın son çalışma günü herkese günaydınnnnnnlar olsunnnn ooh
Teşekkürler ablacığım sevgiler.. pucukcrt' Alıntı:Mutlu/güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum...
sevgilerimle...
facebook, twitter, instagram, foursquare, linkedln, skymessenger, whatsapp, messageme, viber, tango,............................! o kadar çok program ve sosyal ortam oluştu ki insanlarda farklılıklara yönelim olması da doğal. süper marketlerden sonra samimi bakkal amcamızı unutup veresiye defterinden kartlarla alışveriş yaptığımız süper marketlere gidişimiz gibi... okunma ve takip oranlarında azalma olduğunu düşünmüyorum ziyaretçi sayısı bile çok iyi sadece burdaki sanal sosyalleşme azalmıştır bence o kadar...Safari' Alıntı:Merhabalar...
Eski coşku kalmamış..
Bu forum benim hayatımda çok şeyi değiştirmişti oysa..
Bir uğramak istedim..
İyi forumlar..