Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mutlu güzel bir safta sonu geçirmenizi  diliyorum...
Sevgiler selamlar tüm canlara...

581432_491902324204472_1406887345_n.jpg

Devrimcinin andıdır ...
Akın var güneşe akın! Güneşi zaptedeceğiz güneşin zaptı yakın!
Herşeyin çok daha güzel olması dileklerimle mutlu hafta sonları ...

Ölünceye insan benim..İnsanadır emeklerim...Ayaz yedi çiçeklerim...Bir yanım baharda benim...

Mutlu pazarlar...

[youtube]x8xW3Ga99Ps[/youtube]

Çocuklara... Kafdağı hikayelerini ,yakışıklı prens ile güzel prensesin aşkını , anlatmayın... Çocuklara umut, hangi dağın ardında? Bu masalı anlatın çocuklara öğrensinler gerçekleri; birleştirip ellerini, silmek için yeryüzünden acıların resmini...
Başında güneşler esen altın gözlü çocuk, her günün bayram seviciyle geçsin isterim..Kutlu olsun bayramın...

540695_588614307816031_1463290564_n.jpg

Bir mucize olsa ...
Çay demlenmiş ,kahvaltı masası hazırlanmış ne güzel olurdu hazıra konmak... mesela yani:))
Bir umuttur yaşamak ..Mutlu pazarlar olsun ...

Din-dil-ırk ayrımcılığı olmayan yeni bir dünya için güzel bir güne daha merhaba...

Bin dua eden elden bir çalışan el iyidir...Yüce Tanrı'ya gönülden yönelerek onun hoşgörü ve sevgisine layık olabilmek dileğiyle ...
Nice güzel kandillere...

crt' Alıntı:
Bin dua eden elden bir çalışan el iyidir...Yüce Tanrı'ya gönülden yönelerek onun hoşgörü ve sevgisine layık olabilmek dileğiyle ...
Nice güzel kandillere...

Yüce Rabbim hayırlısıysa hayırlısıyla tüm dualarımızı kabul etsin inşallah Regaip Kandilimiz mübarek olsun.

Merhabalar...
Eski coşku kalmamış..
Bu forum benim hayatımda çok şeyi değiştirmişti oysa..
Bir uğramak istedim..

İyi forumlar..

Merhabalar...
Eski coşku kalmamış..
Bir uğramak istedim..

İyi forumlar..

Safari' Alıntı:
Merhabalar...
Eski coşku kalmamış..
Bir uğramak istedim..

İyi forumlar..

facebook, twitter, instagram, foursquare, linkedln, skymessenger, whatsapp, messageme, viber, tango,............................! o kadar çok program ve sosyal ortam oluştu ki insanlarda farklılıklara yönelim olması da doğal. süper marketlerden sonra samimi bakkal amcamızı unutup veresiye defterinden kartlarla alışveriş yaptığımız süper marketlere gidişimiz gibi... okunma ve takip oranlarında azalma olduğunu düşünmüyorum ziyaretçi sayısı bile çok iyi sadece burdaki sanal sosyalleşme azalmıştır bence o kadar...

Geri