Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stresli yorucu bi'gündü.
Tabi bunda da Fatmagülün suçu büyük ama biraz da ben mi hatalıyım ne ?
neyse iyi geceler diliyorum hepinize .İşte gidiyorum sakinleşmem gerek .
Off ya yarın yine hastane .!
Merhabalar Aybeni sevmeyenlere de ayrıca selam olsun... Bu günde bitti. ağır,ağır ilerliyoruz mutlak son'a... Kıyamete kadar uyumanın nesi kötü anlamıyorumki... Uykuya hasretim yahu.
Hem hızlı hemde bi o kadar ağır ilerleyen tek şey zamandır heralde... Kendime söz verdim yarın gece geçici intihar girişimde bulunacağım asukaki... Müslümden orhana ondan ferdi abiye geçeceğim... Şimdiden cips yığınağı yapıyorum.
Aman aman afiyette halin artaram devam eder umarım... Ben fena sayılmam,nefes alabiliyor ve aldığım nefesi verebiliyorum Şimdilik bana bu yetiyor. O şarkıyı ilk dinlediğim de 10 yaşındaydım ne günlerdi beee. Yarın her şey çok güzel olacak vesselam...
Orası öyle de;amatör bi yaşam gibiside yoktur yahu. O ruh bambaşka bir şey... Ama gerçek senin dediğin gibi vesselam. Az haklı olmasan n'olur bilmiyorumki
Yapmayı başardığımda "işte bu" de... Belli mi olur belki başarırım... "Kuş taşa çarptı" diye bi deyim vardı,o geldi aklıma bak. Bihaber bi halde de başarabilirim. :d
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.