Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Stresli yorucu bi'gündü.
Tabi bunda da  Fatmagülün suçu büyük  ama biraz da ben mi hatalıyım ne ? (:
neyse iyi geceler diliyorum hepinize .İşte gidiyorum sakinleşmem gerek .
Off ya yarın yine hastane .!

crt işimiz vardı uyumuşsun :) Korsan bende sevmiyorum ayben diğer bi tek sago eşi ve sago eski grup :) ara sıra iyi geliyor senin demenle vesselam :)

Merhabalar :) Aybeni sevmeyenlere de ayrıca selam olsun...  Bu günde bitti. ağır,ağır ilerliyoruz mutlak son'a... Kıyamete kadar uyumanın nesi kötü anlamıyorumki... Uykuya hasretim yahu.

Hem hızlı hemde bi o kadar ağır ilerleyen tek şey zamandır heralde... :) Kendime söz verdim yarın gece  geçici intihar girişimde bulunacağım asukaki... Müslümden orhana  ondan ferdi abiye geçeceğim... Şimdiden cips yığınağı yapıyorum. :)

Bu arada nasılsın ? afiyettesin umarım...

Afiyetiz Korsan :) seni sormalı sen nasılsın ?
O zaman söyleyelim Korsan "Aldırma çocuksu mahsun yüzüne..." :)

Aman aman afiyette halin artaram devam eder umarım... Ben fena sayılmam,nefes alabiliyor ve aldığım nefesi verebiliyorum :) Şimdilik bana bu yetiyor. O şarkıyı ilk dinlediğim de 10 yaşındaydım :)  ne günlerdi beee. Yarın her şey çok güzel olacak vesselam... :)

Orası öyle de;amatör bi yaşam gibiside yoktur yahu. O ruh bambaşka bir şey... Ama gerçek senin dediğin gibi vesselam. Az haklı olmasan n'olur bilmiyorumki :)

Yapmayı başardığımda "işte bu" de... Belli mi olur belki başarırım... "Kuş taşa çarptı" diye bi deyim vardı,o geldi aklıma bak. Bihaber bi halde de başarabilirim. :d

Hayalet Sürücü oynuyor... Bari hafta sonları yeni bir şeyler koyun yayına yahu... Pes diyorum size pes...

Bu gün emeğin ve emekçinin  hepimizin bayramı..Kutlu olsun.
El elel kol kola,omuz omuza her gününümüzün bayram havasında geçmesi dileğiyle.

Uzak bir sahil kentinde olmak hiç bir şey olmasın sahilde olmasın göl olsun bolkondan izleyebileceğim.
Karayip korsanları geliyor gelsin bakalım ...

Hoş gelmişsen :) ne bileyim :) o sırada kendime ait bir sinema olmasını düşlerken birden karayip korsanları yeni film çıkardığınını görünce karmaşıklıklar.

Geri