Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu an moralim bozuk o yüzden yarının olmasını ve çalışmayı istemiyorum. İnşallah sabah uyandığımda geçmiş olur. Sizlerde şu an öyle bir sıkıntı yok herhalde? : )

mabed528' Alıntı:
Şu an moralim bozuk o yüzden yarının olmasını ve çalışmayı istemiyorum. İnşallah sabah uyandığımda geçmiş olur. Sizlerde şu an öyle bir sıkıntı yok herhalde? : )

valla seninkiyle karşılaştırmıyom ama ben çok yoğun bi gün yaşıyacam ama umutluyum prenses sayesinde

mabed528' Alıntı:
biz istesekte istemesekte sabah olucak o yüzden her şeye rağmen iyiyiz diyoruz,zamanı tutamıyoruz :)

tutankhamon' Alıntı:
mabed528' Alıntı:

valla seninkiyle karşılaştırmıyom ama ben çok yoğun bi gün yaşıyacam ama umutluyum prenses sayesinde
yok valla ben bişey yapmadım  :)

prenses35' Alıntı:
doğru aslında bazen tek cümle yeterli olabiliyor...

:) sevgililer günü ama kutlayanımız bile olmadı :)

Aaa oldumu ben kutlayım dostum SEVGİLİLER GÜNÜN kutlu olsuun !!  ;D ;D

mabed528' Alıntı:
Slm arkadaşlar ben mali, genelde bende pazartesi sendromu olmaz ama şu an yarının olmasını hiç istemiyorum.  : )
Bende pazar  günlerini hiç sevmem ..!
   Aşırı sıkılır evde nedensiz kavgalar çıktırım..Bu ruhalimi bilen hane halkı fazla üzerime gelmez beni rahat bırakır: (
Farkında değilsin ama sende de pazatesi sendromu  çoktann başlamış bile: (
Neyse daha haftanın bu ilk gününden fazla moral bozmanın anlamı yoktur diyor..
Sağlıklı güzel bir hafta geçirmeizi diliyorum..

Geri