mabed528' Alıntı:Slm arkadaşlar ben mali, genelde bende pazartesi sendromu olmaz ama şu an yarının olmasını hiç istemiyorum. : )
nedenkii

mabed528' Alıntı:Slm arkadaşlar ben mali, genelde bende pazartesi sendromu olmaz ama şu an yarının olmasını hiç istemiyorum. : )
mabed528' Alıntı:Şu an moralim bozuk o yüzden yarının olmasını ve çalışmayı istemiyorum. İnşallah sabah uyandığımda geçmiş olur. Sizlerde şu an öyle bir sıkıntı yok herhalde? : )
biz istesekte istemesekte sabah olucak o yüzden her şeye rağmen iyiyiz diyoruz,zamanı tutamıyoruzmabed528' Alıntı:Şu an moralim bozuk o yüzden yarının olmasını ve çalışmayı istemiyorum. İnşallah sabah uyandığımda geçmiş olur. Sizlerde şu an öyle bir sıkıntı yok herhalde? : )
yok valla ben bişey yapmadımtutankhamon' Alıntı:mabed528' Alıntı:Şu an moralim bozuk o yüzden yarının olmasını ve çalışmayı istemiyorum. İnşallah sabah uyandığımda geçmiş olur. Sizlerde şu an öyle bir sıkıntı yok herhalde? : )
valla seninkiyle karşılaştırmıyom ama ben çok yoğun bi gün yaşıyacam ama umutluyum prenses sayesinde
prenses35' Alıntı:doğru aslında bazen tek cümle yeterli olabiliyor...
sevgililer günü ama kutlayanımız bile olmadı
![]()
tutankhamon' Alıntı:iyi ben kutlim o zaman sevgililer günün kutlu olsun ne kadar anlamlı oldu bilemem artık
Bende pazar günlerini hiç sevmem ..!mabed528' Alıntı:Slm arkadaşlar ben mali, genelde bende pazartesi sendromu olmaz ama şu an yarının olmasını hiç istemiyorum. : )
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.