hahahah alla alla sen İzmit'e git, pişmaniye isteyelim git kendin al de. Bi de bana ne getirdin diye sor! Hiç yüzün de kızarmıyor dimi ;D ;DHarun' Alıntı:Hoşgeldin aslı.
vay bursadaydın demek. ne getirdin elin boş mu geldin ;D ;D
Ben bildiğin gibi ya aynı devam ;D
haha he ya sorma ömrüm yolda geç,yor zatenbu ofiste değil trafiktedir
Valla benim çoğunlukla öyle oluyor.Ebru' Alıntı:nasıl durdun o kadar aç akşam altıya kadarben heralde konuşamazdım artık beynim hasar görürdü ;D
hahahaha ya onlar yol kenarında oluyor genelde, onun yeri bunun yeri falan ;D ;Dbi yer bulamadım ki iskender yiyeyim,istanbulda daha çok alternatif var :nasıl iş anlamadım
Ayıp tabi niye söylüyon ;D hayır sen köfteyle sac kavurmayı beğendiysen yani demek hakkaten müthişmiş ;D ;D ;DdideM' Alıntı:hahahaha ya onlar yol kenarında oluyor genelde, onun yeri bunun yeri falan ;D ;Dbi yer bulamadım ki iskender yiyeyim,istanbulda daha çok alternatif var :nasıl iş anlamadım
Ama gidersen Orhangazi'den Yalova'ya gelirken Orhan'ın yeri var sağda offf dün orada köfteyle sac kavurma yedim ayıptır söylemesi müthişti ;D
hahaha he yaa hesap et yani. 7 tane köfte bi de üstüne koca bi sac kavurma yedim ama çok doydum be hahhahaa kocaman oldum ;D ;Dhayır sen köfteyle sac kavurmayı beğendiysen yani demek hakkaten müthişmiş
;D ;D ;DdideM' Alıntı:hahaha he yaa hesap et yani. 7 tane köfte bi de üstüne koca bi sac kavurma yedim ama çok doydum be hahhahaa kocaman oldum ;D ;Dhayır sen köfteyle sac kavurmayı beğendiysen yani demek hakkaten müthişmiş
;D ;D saol. Yanaklarım büyüdü zaten, kıpkırmızı oldu, köylü kızları gibi gürbüz olduuum hahahaha ;D ;Dmaşallah diyorum. afiyet olsun. ye de büyü.
;D ;DEbru' Alıntı:Ne zevkli bi işin var Didem tam benlik alıp çantanı çık oh değişik yerlere şehirlere
Heee çok zevkliEbru' Alıntı:Ne zevkli bi işin var Didem tam benlik alıp çantanı çık oh değişik yerlere şehirlere
;D ;D ;D ;D ;DEbru' Alıntı:Heeee belli biri kahkaha atıyo diğeri manidar şekilde çok zevkli diyo
bende inandım ;D
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.