Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydınlar herkesciklere ;)

Didem Bursada olduğun belliydi canım
dedim ama bu ofiste değil trafiktedir ;D

Harun' Alıntı:
Hoşgeldin aslı.

vay bursadaydın demek. ne getirdin elin boş mu geldin  ;D ;D

Ben bildiğin gibi ya aynı devam  ;D
hahahah alla alla sen İzmit'e git, pişmaniye isteyelim git kendin al de. Bi de bana ne getirdin diye sor! Hiç yüzün de kızarmıyor dimi  ;D ;D

bu ofiste değil trafiktedir
haha he ya sorma ömrüm yolda geç,yor zaten:))) Ya bi de sabah kahvaltı yapmamıştım. Öğle yemeği yemeye de fırsat olmadı. Akşam 6 da yemek yedim, o da işim bitti dönerken. Bayılıyordum az daha  ;D

nasıl durdun o kadar aç akşam altıya kadar :o ben heralde konuşamazdım artık  beynim hasar görürdü ;D

Ebru' Alıntı:
nasıl durdun o kadar aç akşam altıya kadar :o ben heralde konuşamazdım artık  beynim hasar görürdü ;D
Valla benim çoğunlukla öyle oluyor.:) Ertesi gün hatırlamıyorum ama neler olduğunu  ;D ;D ;D Allahtan not alıyorum o anda, yoksa mümkün değil yani  ;D

hahahahahah canım yaaa aç bi ilaç yollarda kıyamam sana,iskender yeseydin ;D
hoş Bursaya gittiğimde dedim nesi meşhur iskenderi, ebru git önce iskender ye
bi yer bulamadım ki iskender yiyeyim,istanbulda daha çok alternatif var ::)nasıl iş anlamadım

bi yer bulamadım ki iskender yiyeyim,istanbulda daha çok alternatif var ::)nasıl iş anlamadım
hahahaha ya onlar yol kenarında oluyor genelde, onun yeri bunun yeri falan  ;D ;D
Ama gidersen Orhangazi'den Yalova'ya gelirken Orhan'ın yeri var sağda offf dün orada köfteyle sac kavurma yedim ayıptır söylemesi müthişti  ;D

dideM' Alıntı:
hahahaha ya onlar yol kenarında oluyor genelde, onun yeri bunun yeri falan  ;D ;D
Ama gidersen Orhangazi'den Yalova'ya gelirken Orhan'ın yeri var sağda offf dün orada köfteyle sac kavurma yedim ayıptır söylemesi müthişti  ;D
Ayıp tabi niye söylüyon  ;D hayır sen köfteyle sac kavurmayı beğendiysen yani demek hakkaten müthişmiş  ;D ;D ;D

Ne zevkli bi işin var Didem tam benlik alıp çantanı çık oh değişik yerlere şehirlere

Heeee belli biri kahkaha atıyo diğeri manidar şekilde çok zevkli  diyo
bende inandım ;D

Geri