ısrar etmem teessüf ederim ;D ;D ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;D
Ya ısrar etsene aa ;D
hermes' Alıntı:slm
ben yeniyim bu sitede umarım bana yardımcı olursunuz.. tam olarak konuları anlamdıgım için yorum yapma geregi görmedimm zamnlarr...sadece mrh demek istedimm .
hermes' Alıntı:ben de sizinle kahve içmek isterdimm
zamnım olsaydıı
Oradan yazması zormu oluyorki ?hermes' Alıntı:ya ben istanbul pendik ten yazıyorumda
hermes' Alıntı:korsan kardeşş , yazım yarın kaldıı
pendikten yazmak tabiki zor durum deyil ama .müşteri gelinceee biraz zor oluyoo.sende hak veririsinn
.
;D ;D ;D ;DKorsan' Alıntı:Düm tek tek:d
dideM' Alıntı:;D ;D ;D ;DKorsan' Alıntı:Düm tek tek:d
Sen de konuları iyi bağdaltırıyorsun he)))
dideM' Alıntı:Ya gerçekten geleceksen beklerim. Çook güzel kahve de yaparım sana, bak dikkat et kendim yapıyorum yaptırmıyorum yane.Şu kriz döneminde seni işsiz bırakmak istemem..
Yurtdışına falan gittiklerinde haberleşelim : (
Hadi atla gel bekliyorum. Laf ağızdan bir kere çıkar, maazeret kabul etmeem.
;D ;D ;DDestursuz girmemek içinde ses verdim :d hepiciği bu.
Bu arada ferhat güzel erovizyona adaymış :d
heee.. Sizin Didem'in işyerini ben de bilmiyorum valla. ;DBizim Didem'in işyerine gitcem dedim ..
dideM' Alıntı:;D ;D ;DDestursuz girmemek içinde ses verdim :d hepiciği bu.
heee.. Sizin Didem'in işyerini ben de bilmiyorum valla. ;DBizim Didem'in işyerine gitcem dedim ..
Ya evet, onlar bş programa katılmışlardı dimi beraber ;D ;D Kavga mı etmişlerdi bişey olmuştu ya ;DBence banu alkanla beraberde katılabilirler. Neremi nereminin remixi denenebilir..
Valla abi o ben değilim.İşyerini gizledinmi ıstanbulda naptın :d harita lazım zaar bulmaya heheh
dideM' Alıntı:Ya evet, onlar bş programa katılmışlardı dimi beraber ;D ;D Kavga mı etmişlerdi bişey olmuştu ya ;DBence banu alkanla beraberde katılabilirler. Neremi nereminin remixi denenebilir..
Valla abi o ben değilim.İşyerini gizledinmi ıstanbulda naptın :d harita lazım zaar bulmaya heheh)
Didemcim : )dideM' Alıntı:;D ;D ;DDestursuz girmemek içinde ses verdim :d hepiciği bu.
Valla abla sen derin bir uykuya dalmışsın benceDidemcim : )
Ne o anlamazdan gelip şimdide beni atlatıyormusun?
Oysa iki saat sizin şirketi aradım .
Çukolatalı pastayı aldım
Didem ne güzel çay ikram eder hem içer hem sohbet ederiz diye ne hayaller kurmuştum .
Neyse gidip kendi çayımı kendim bari hazırlayayım : (
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.