Harun
Kullanıcı
iyiyiz sağol. Sen nasılsın 
Ben dün de işteydim ondan böyle rahat ;D

Harun' Alıntı:iyiyiz sağol. Sen nasılsın
crt' Alıntı:Gününüz aydın olsun
Didem : ) Harun : ) Bayramda kayıplara karıştınız .Özledik .
Nasılsınız?
Tatil sonrası ilk gün çalışmak sıkıcıdır ama yinede aktif olmak gerek.
Gerçi yılbaşına da pek 'bişey kalmadı..
Tatile denk gelmiyor ya olsun yinede özel bir gün Noal Baba hediyelerimizi falan çoktann hazırlamıştır.. : ((
Hoşgeldiniz, buralardayız yav.tutankhamon' Alıntı:herkese merhaba nasılsınız kimse yokmu
;D ;D ;D Ne istiyorsun benden be alla alla ;DHe bi de akıl verenleri dinleme
;D ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;D Ne istiyorsun benden be alla alla ;DHe bi de akıl verenleri dinleme
Kaçta gittin dün eve?
Erken gitmişsin yine yavdokuzbuçuk falanbabamın dayısı gelmiş bi de yorgunum zaten.
napıyon nasılsın ?
Az oturdum 45 dakka falan sonra yattım ;DdideM' Alıntı:Erken gitmişsin yine yavdokuzbuçuk falanbabamın dayısı gelmiş bi de yorgunum zaten.
napıyon nasılsın ?Onlarla mı oturdun?
Napayım, Sakarya'ya gideceğim bugün. Aldım o ihaleyi hahahaha az koşturmadım ya ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D Allahım yaa nasıl bir arkadaşsın sen ;Dsevindim kendi adıma. Prim falan alırsın artık oh ohh
;D ;D ;D hahahahha...dideM' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D Allahım yaa nasıl bir arkadaşsın sen ;Dsevindim kendi adıma. Prim falan alırsın artık oh ohh
;D ;D ;D Alamadığımız değil bu bi kere hahaha bi de bana diyor bencilsin diye ;DNe yaa, çok bencilsin. Senle birlikte benimde payım var o ihalede. O kadar üzüldüm alamayınca
Didemcim : )dideM' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D Allahım yaa nasıl bir arkadaşsın sen ;Dsevindim kendi adıma. Prim falan alırsın artık oh ohh
;D ;D ;DDidemcim : )
Harun kötü bi'şey sölememişki .
Dost direk yüze sölermiş.
Aldığın primleri tek başına harcamak artık bizide görür boğazda bir yemek ismarlarsın dimi canım?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.