Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Seni çook iyi anlıyorum canım : )
Aldığın primleri  biriktirmek kendine son model  bir araba ,boğayda bir kat almak  istiyor olabilirsin  ama  bak benim de dualarım etkilidir ona göre ..
Tamam sen bizi yemeğe götür hesabı ortak öder sana fazla yük olmayız  : (

heh aşkolsun yav, götürürüm tabii. Beraber olduktan sonra hesap tartışması mı yapıcaz. Erkek olarak Harun öder tabe  ;D ;D

Şaka yapıyorum yav. Güzel olur buluşsak aslında. :)

dideM' Alıntı:
heh aşkolsun yav, götürürüm tabii. Beraber olduktan sonra hesap tartışması mı yapıcaz. Erkek olarak Harun öder tabe  ;D ;D

Şaka yapıyorum yav. Güzel olur buluşsak aslında. :)
Didemcim : )
Evet yani çok haklısın Harun varken  bizim hesap ödememiz gerçekten çok ayıp olur .
Artık bundan sonras nı da Harun düşünsün. : (((

Harun' Alıntı:
;D ;D
Şimdi onlar düşünsüüüüüüüün ahahhahaa..
Öderiz ya hesap dediğin nedir hff.  ;D
Sevgili Harun : )
Bu sözünü unutmayacağın dan eminim...Baksana yeniyıla da pek bi'şey kalmadı artık  hesaplar senden : (
Yılbaşı eğlencesi için gitceğimiz mekanı senmi  belirlersin
Yoksa forum üyelerini temsilen  Didem mi belirlesin?(artık osa da siz karar verin : (
Hem yeni yıl ikramiyeni çok güzel değerlendirmiş olcak hem bizleri sevindirecek hem de hayır dualarımızı alacaksın.
Ve işinde terfi edecek büyük işlere imza atacaksın.
Şimdiden teşekkürler: ) 

O ne ya burç yorumu gibi olmuş  ;D ;D

Siz belirleyin, bana bırakırsanız seneye görüşemeyebiliriz ahhahaha  ;D ;D ;D ;D

Yeni yıl ikramiyesi mi. Demek piyango bana çıkıyor hahhaa  ;D of çok güldüm. Amorti tutarmı acaba. Neyse bilet almayana bişey çıkmaz bi bilet alayım belki sıra bendedir.

Son zamanların modası kahiliğe heves saldım dedim biriki şey söleyem belki ülke çapında adım duyulur  da nam salarım dünyaya
  yoksa hiiç mi tutmadı ?  ::)
Off off bari gidip bir bilette ben alayım : (

Geri