Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ebru üzgünüm bana rakip olamazsın. devlet memurlarının ek iş yapması yasak
  ;D ;D ;D ;D ;D ;D of koptum yaa  ;D ;D ;D

orman bakanı lafı hoşuma gidiyor ne bileyim. çok ulvi bir görev hissi yaratıyor. ilk iş olarak okul kitaplarından tohumlar fidana şarkısını kaldırtcam. 
  ;D ;D ;D O nereden geldi aklına ya haha ayrıca kültür ve orman çok ulvi oldu hakikaten  ;D

;D ;D ;D

İş listesi çıkarayım o zaman

1. Orman kaçkını gibi gezmek yasaklanacak.
2. Ormanda atletle piknik yapmak yasaklanacak. Takım elbiseyle yapılabilir. Ormana saygı biraz.
3. trekking kavramını kaldırıyorum. yürüyüş yapılabilir ama trekking yok  ;D ;D
4. resim derslerinde üçgen şeklinde çam ağacı çizmeyi yasaklıyorum. Öyle bir ağaç yok  ;D ;D
5. Futbol takımlarına ormanda düz koşu yapmayı da yasaklıyorum. Madem futbolcusun top oyna ne öyle koşuyon dümdüz  ;D ;D
6. Kitap okumayı da yasaklyıroum çünkü ormanlara zarar veriyosunuz.

;D ;D Ya yukarıdaki yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım ben haha neden bahsediyorsunuz allah aşkına kuzum?  ;D

Normalde mesai bitti herkes gitti ve ben buradayım inanamıyorum,bu gerçek olamaz ;D

Ebru' Alıntı:
Normalde mesai bitti herkes gitti ve ben buradayım inanamıyorum,bu gerçek olamaz ;D
ahahahaha bugünleri de görecek miydik yahu  ;D ;D ;D Ayy şimdi daha bi keyif aldım eve gitmekten valla  ;D ;D ;D Şaka yapıyorum he Ebru'm. Kötü tabii haklısın valla. Ben de pazar çalıştım sayılır yani, bizde çok oluyor öyle tatilin gidiyor, akşamın gidiyor falan..

Geri