Orman derken? ;D ;D ;D ;D off öldüm yaa kitaplar için kağıt gerekiyor o yüzden mi hahahahaha ;D ;DHarun' Alıntı:Kültür ve orman bakanlığına adayım arkadaşlar. ;D oy verin. ;D
ve rekabet kızışır ;D ;DBenimde Tema kartım var,banada oy
Orman derken? ;D ;D ;D ;D off öldüm yaa kitaplar için kağıt gerekiyor o yüzden mi hahahahaha ;D ;DHarun' Alıntı:Kültür ve orman bakanlığına adayım arkadaşlar. ;D oy verin. ;D
ve rekabet kızışır ;D ;DBenimde Tema kartım var,banada oy
ve rekabet kızışır
Orman derken? off öldüm yaa kitaplar için kağıt gerekiyor o yüzden mi hahahahaha
devlet memurlarının ek iş yapması yasak
;D ;D ;D ;D ;D ;D of koptum yaa ;D ;D ;Debru üzgünüm bana rakip olamazsın. devlet memurlarının ek iş yapması yasak
;D ;D ;D O nereden geldi aklına ya haha ayrıca kültür ve orman çok ulvi oldu hakikaten ;Dorman bakanı lafı hoşuma gidiyor ne bileyim. çok ulvi bir görev hissi yaratıyor. ilk iş olarak okul kitaplarından tohumlar fidana şarkısını kaldırtcam.
şarkısına bir el at ;DBaltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey
2. Ormanda atletle piknik yapmak yasaklanacak. Takım elbiseyle yapılabilir. Ormana saygı biraz.
Sonunda geldi işte darbe ;D ;DKitap okumayı da yasaklyıroum çünkü ormanlara zarar veriyosunuz.
haha bu çok iyimiş ya ;D4. resim derslerinde üçgen şeklinde çam ağacı çizmeyi yasaklıyorum. Öyle bir ağaç yok
NO SIMOKING ;D ;D ;D ;DEbru' Alıntı:2. Ormanda atletle piknik yapmak yasaklanacak. Takım elbiseyle yapılabilir. Ormana saygı biraz.
Ormana saygı istersen simokin falan giyilsin ;D
deri, büyük olcak.
ebru yanlız değilsinEbru' Alıntı:Normalde mesai bitti herkes gitti ve ben buradayım inanamıyorum,bu gerçek olamaz ;D
ahahahaha bugünleri de görecek miydik yahu ;D ;D ;D Ayy şimdi daha bi keyif aldım eve gitmekten valla ;D ;D ;D Şaka yapıyorum he Ebru'm. Kötü tabii haklısın valla. Ben de pazar çalıştım sayılır yani, bizde çok oluyor öyle tatilin gidiyor, akşamın gidiyor falan..Ebru' Alıntı:Normalde mesai bitti herkes gitti ve ben buradayım inanamıyorum,bu gerçek olamaz ;D
iyi akşamlarEbru' Alıntı:Ben çıkıyorum getti 30 dakikam ;D
hadi iyi akşamlar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.