Harun
Kullanıcı
ya çok yakmasa gidecem de. çok yakıyor yaa. bir de park sorunu falan. gelişmemiş kardeşim bu şehir. helikopter çekecek yer yok piyy ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D he ondaaaan ben de diyorum nasıl yaniiii sen hala tcdd miiiii!! aiiiyyy hahaha hey allahım ya park yeriymiş.Harun' Alıntı:ya çok yakmasa gidecem de. çok yakıyor yaa. bir de park sorunu falan. gelişmemiş kardeşim bu şehir. helikopter çekecek yer yok piyy ;D ;D ;D ;D
ooo keyfe bakınız hele ;D ;D Kahvesini de getirin modumun ;D ;D Kardeşim bu ne yaa hem 28 inde yarım gün, hem 5:30da çıkar, burçları, kahveleri, tatilleri, geç gelmeler, erken çıkmalar, helikopterler ;D ;D ;D ;DEbru' Alıntı:şarkı değilde,burç yorumlarımızı alalım
;D ;D ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D he ondaaaan ben de diyorum nasıl yaniiii sen hala tcdd miiiii!! aiiiyyy hahaha hey allahım ya park yeriymiş.Harun' Alıntı:ya çok yakmasa gidecem de. çok yakıyor yaa. bir de park sorunu falan. gelişmemiş kardeşim bu şehir. helikopter çekecek yer yok piyy ;D ;D ;D ;D
ya sorma. amerikan başkanı bile bu kadar keyif yapmıyor hahahhaa ;DdideM' Alıntı:ooo keyfe bakınız hele ;D ;D Kahvesini de getirin modumun ;D ;D Kardeşim bu ne yaa hem 28 inde yarım gün, hem 5:30da çıkar, burçları, kahveleri, tatilleri, geç gelmeler, erken çıkmalar, helikopterler ;D ;D ;D ;DEbru' Alıntı:şarkı değilde,burç yorumlarımızı alalım
Harun bunları senin yazdığına karar verdim artık. Her gün aynı şey yazılmazki kardeşim. ;D ;DAkrep :
Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez.
;D ;D ;DdideM' Alıntı:Harun bunları senin yazdığına karar verdim artık. Her gün aynı şey yazılmazki kardeşim. ;D ;DAkrep :
Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez.
Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın.
Harun' Alıntı:Ayın 27 sinde burdan izmite yolladığımız kargo henüz ulaşmamış ;D ;D
Hakkaten yaa. Hayır kargo gitti, arkasından patron olay yerine ulaştı ama kargo daha gelmemiş hahhaa. ;D Eee biz daha iyi kargo şirketiyiz o zaman. Hem adamlar bir de sorgulama sistemi yapmış internetten. Farklı kargolara aynı numarayı vermişler. Geçmiş yıllarda kime kime kargo yollamış görebiliyorum.dideM' Alıntı:Harun' Alıntı:Ayın 27 sinde burdan izmite yolladığımız kargo henüz ulaşmamış ;D ;D
Bence artık kendin götür kargoları. Hem o bahaneyle patron sana araba da verir haha yolda giderken de kodlarını yazarsın. Nasılım!? ;D ;D ;D
Hoşbuldum efendim.. Sağlığınıza duacıyız :ddideM' Alıntı:Hoşgeldiniz efendim. Hava nasıl oralarda, üşüyor musun?))
Ya öyle "yine"li cümleler kullanma, moralini bozma insanın.Yine akşam oluyor. deniz durgun hava durgun. isyanlar ümitler ve ben ve yalnızlığım yorgunnnnnnn. yine tanıdık çehreler gülüşler aynı gözler solgun bir günü daha yaşanmışşşşşşşşşşşşşşş şu geçip giden ömrün..
dideM' Alıntı:Ya öyle "yine"li cümleler kullanma, moralini bozma insanın.Yine akşam oluyor. deniz durgun hava durgun. isyanlar ümitler ve ben ve yalnızlığım yorgunnnnnnn. yine tanıdık çehreler gülüşler aynı gözler solgun bir günü daha yaşanmışşşşşşşşşşşşşşş şu geçip giden ömrün..![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.