Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harun' Alıntı:
ya çok yakmasa gidecem de. çok yakıyor yaa. bir de park sorunu falan. gelişmemiş kardeşim bu şehir. helikopter çekecek yer yok piyy  ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D he ondaaaan ben de diyorum nasıl yaniiii sen hala tcdd miiiii!! aiiiyyy hahaha hey allahım ya park yeriymiş.

Ebru' Alıntı:
şarkı değilde,burç yorumlarımızı alalım
ooo keyfe bakınız hele  ;D ;D Kahvesini de getirin modumun  ;D ;D Kardeşim bu ne yaa hem 28 inde yarım gün, hem 5:30da çıkar, burçları, kahveleri, tatilleri, geç gelmeler, erken çıkmalar, helikopterler  ;D ;D ;D ;D

dideM' Alıntı:
Harun' Alıntı:
ya çok yakmasa gidecem de. çok yakıyor yaa. bir de park sorunu falan. gelişmemiş kardeşim bu şehir. helikopter çekecek yer yok piyy  ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D he ondaaaan ben de diyorum nasıl yaniiii sen hala tcdd miiiii!! aiiiyyy hahaha hey allahım ya park yeriymiş.
;D ;D ;D

ee daha daha ne var ne yok. altın fiyatları düşmüş bugün.  ;D ;D ;D ;D

hııı tamam geliyor  ;D pek bi şey yok ama.

Akrep :

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli. Parayı elde etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli yapın. Yoksa zararını siz görürsünüz. Sevdiklerinizi siz arayın. Hep onların aramasını beklemeyin. Onlara küçük hediyeler verip gönüllerini alın, onları şımartın.

İkizler

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde. Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız. Tasarruf yapın. Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Yengeç :

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Bunu gözünüzde büyütüp sevdiğinizle tartışmayın. Nasıl olsa herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Böbreklerinize dikkat.

;D

dideM' Alıntı:
Ebru' Alıntı:
şarkı değilde,burç yorumlarımızı alalım
ooo keyfe bakınız hele  ;D ;D Kahvesini de getirin modumun  ;D ;D Kardeşim bu ne yaa hem 28 inde yarım gün, hem 5:30da çıkar, burçları, kahveleri, tatilleri, geç gelmeler, erken çıkmalar, helikopterler  ;D ;D ;D ;D
ya sorma. amerikan başkanı bile bu kadar keyif yapmıyor hahahhaa  ;D

Akrep :

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez.
Harun bunları senin yazdığına karar verdim artık. Her gün aynı şey yazılmazki kardeşim.  ;D ;D

dideM' Alıntı:
Akrep :

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez.
Harun bunları senin yazdığına karar verdim artık. Her gün aynı şey yazılmazki kardeşim.  ;D ;D
;D ;D ;D

site böyle veriyor ben napayım  ;D

Harun' Alıntı:
Ayın 27 sinde burdan izmite yolladığımız kargo henüz ulaşmamış  ;D ;D

Bence artık kendin götür kargoları. Hem o bahaneyle patron sana araba da verir haha yolda giderken de kodlarını yazarsın. Nasılım!?  ;D ;D ;D

dideM' Alıntı:
Harun' Alıntı:
Ayın 27 sinde burdan izmite yolladığımız kargo henüz ulaşmamış  ;D ;D

Bence artık kendin götür kargoları. Hem o bahaneyle patron sana araba da verir haha yolda giderken de kodlarını yazarsın. Nasılım!?  ;D ;D ;D
Hakkaten yaa. Hayır kargo gitti, arkasından patron olay yerine ulaştı ama kargo daha gelmemiş hahhaa.  ;D Eee biz daha iyi kargo şirketiyiz o zaman. Hem adamlar bir de sorgulama sistemi yapmış internetten. Farklı kargolara aynı numarayı vermişler. Geçmiş yıllarda kime kime kargo yollamış görebiliyorum.

hadi yine iyisin iyisin iyisin hhahaha. nasılmış.. güzel fikir. dahiyane  ;D ;D ;D

dideM' Alıntı:
Hoşgeldiniz efendim. Hava nasıl oralarda, üşüyor musun?:)))
Hoşbuldum efendim.. Sağlığınıza duacıyız :d
Nasıl olsun valla soğuk.. Sobaları kurduk. Akşama kestane ziyafeti çekicem kendime.. Şu an üşümüyorum..
Sezen aksu dinliyorum.. İyi gelio..

Yine akşam oluyor.  deniz durgun hava durgun. isyanlar ümitler ve ben ve yalnızlığım yorgunnnnnnn. yine tanıdık çehreler gülüşler aynı gözler solgun bir günü daha yaşanmışşşşşşşşşşşşşşş şu geçip giden ömrün..

Peh bana...

Yine akşam oluyor.  deniz durgun hava durgun. isyanlar ümitler ve ben ve yalnızlığım yorgunnnnnnn. yine tanıdık çehreler gülüşler aynı gözler solgun bir günü daha yaşanmışşşşşşşşşşşşşşş şu geçip giden ömrün..
Ya öyle "yine"li cümleler kullanma, moralini bozma insanın.:)

dideM' Alıntı:
Ya öyle "yine"li cümleler kullanma, moralini bozma insanın.:)

Nedim kaptan.. Yine bir yılı tamamlamak üzereyim :d Benimde morelim bozuluyor ama napalım :d

Geri