Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
;D ;D ;D ;D Ya bi keyifle Alf i actim, bilg kapaniyor. Bisey izlemeye baslayinca cat diye gidiyor yav.  ;D ;D
 
Günaydınnn Didem ,Harun
güzel mutlu bir hafta diliyorum ;)

Net berbat,yok olursam bilinki netten:)))
 
Ya buralardaydımda,28 ekimden sonra bayram diye izinliydim ;)
napıyonuz iyi gördüm sizi herşey tıkırında ;)
bu arada haftasonu başka sitelere forumlara girdim ama üye  olmadım.Hiç bi yer burası kadar düzenli ve seviyeli değil
 
Ay ne çok tatil yapıyorsunuz ya, abi devlette çalışmak lazım, yani çalışmamak lazım haha  ;D ;D

bu arada haftasonu başka sitelere forumlara girdim ama üye  olmadım.Hiç bi yer burası kadar düzenli ve seviyeli değil
Ben girmiyorum başka yerlere. :) Seviyeli ve düzenli olması için buradayız zaten ve de Özgür bu konuda çok titiz.:)
 
dideM' Alıntı:
Ay ne çok tatil yapıyorsunuz ya, abi devlette çalışmak lazım, yani çalışmamak lazım haha  ;D ;D

bu arada haftasonu başka sitelere forumlara girdim ama üye  olmadım.Hiç bi yer burası kadar düzenli ve seviyeli değil
Ben girmiyorum başka yerlere. :) Seviyeli ve düzenli olması için buradayız zaten ve de Özgür bu konuda çok titiz.:)
Hahaha hakkaten heee  ;D ;D Annem hep derdi de dinlemedim hahhaa  ;D
 
Hoopp burçlar geldi  ;D

Yengeç : Bugün aşırı çekicisiniz. (ahahahhahahha yok ya ne alakası var )  Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin. Karşınıza hoş biri çıkacak. Onunla ani ve ateşli bir ilişki olabilir. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın.

;D ;D ;D çok garip bir yorum geldi bana bugün.



Akrep : Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında. Duygusal alanda biraz sakinlik gerekiyor size. Bir süre yalnızlığı deneyin. Gezin, dolaşın, spor yapın ve sağlıklı yiyeceklere yönelin.

ahahha ya bunlarda dönüp dönüp aynı şeyi yazıyor. ;D



İkizler : Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor. Sağlığınıza dikkat etmezseniz bu olumlu günlerde iş yerine sağlık problemlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle baş ağrılarına dikkat.
 
çok doğru yaaa üç gündür baş ağrısı çekiyorum attıysa bile tuttu  ;D
teşekkürler harun
 
ona görede maaş alıyoruz heralde,kamu özel sektör kadar ücret,mesai vermiyor
Valla bizde de mesai ücreti falan yok ama işe gelince çalışacaksın diyor. İş ne zaman biterse sen o zaman çıkarsın diyor.

hahaha taktım ben Ebru  ;D ;D ;D
 
Geri
Üst