Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ooo muhabbet yine koyu arkadaşlar  ;D
bu aralar uzak kaldım sizlerden malum ay sonu geliyor.
Raporlamalar var yine,yoğunum,stresliyim,hastayım hepsi
bir arada maşaallah  :D
Herkes iyidir umarım
selamlar
sevgiler

Hoşgeldin Aslı. Aysonunu bırak asıl yıl sonu geliyor, o zaman görücez  ;D ;D ;D

Ebruuu nerdesiin? Özledik yav

Harun' Alıntı:
didem kaçta geldin işe özledin herhalde iş yerini hahhaha. günaydın  ;D
;D ;D 07:30 da geldim, ne var:)))) Anahtarımı da evde unutmuşum zaten, dışarıda bekledim birileri gelsin de kapıyı açsın diye haha allahtan bi arkadaş da gelmiş, büfeye kadar gitmiş. Görünce çok sevindim, ellerimi çırptım.  ;D ;D

Sen niye geç geliyon ya?

dideM' Alıntı:
Harun' Alıntı:
didem kaçta geldin işe özledin herhalde iş yerini hahhaha. günaydın  ;D
;D ;D 07:30 da geldim, ne var:)))) Anahtarımı da evde unutmuşum zaten, dışarıda bekledim birileri gelsin de kapıyı açsın diye haha allahtan bi arkadaş da gelmiş, büfeye kadar gitmiş. Görünce çok sevindim, ellerimi çırptım.  ;D ;D

Sen niye geç geliyon ya?
;D ;D ;D geç diyor ya hahhaa.. ben haydarpaşadan doğru geldim. şöyle bir sabah sportu yaptım. hava soğuk ama olsun iyi geldi.  sonra da kahvaltı falan yaptım işte anca.  :)

dün naptın ? tatil nasıl geçti haha  :D

;D ;D
Bugün yine Sakarya'ya gideeğim. Çok çalıştım bu projede, ihaleyi başkası alırsa sinirlenebilirim.:)

dideM' Alıntı:
;D ;D
Bugün yine Sakarya'ya gideeğim. Çok çalıştım bu projede, ihaleyi başkası alırsa sinirlenebilirim.:)
:)
Almaz umarım, dualarım seninle. İhaleyi alınca sana bişey yokmu ;D

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sevdiğinizle birlikteliğiniz uyumlu devam edecek. Yakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz. Moralinizi yüksek tutun. Sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. ;D ;D

Geri