sinos' Alıntı:herkesin cumhuriyet bayramın kutlu mutlu olsun
sinos' Alıntı:herkesin cumhuriyet bayramın kutlu mutlu olsun
;D ;D 07:30 da geldim, ne varHarun' Alıntı:didem kaçta geldin işe özledin herhalde iş yerini hahhaha. günaydın ;D
;D ;D ;D geç diyor ya hahhaa.. ben haydarpaşadan doğru geldim. şöyle bir sabah sportu yaptım. hava soğuk ama olsun iyi geldi. sonra da kahvaltı falan yaptım işte anca.dideM' Alıntı:;D ;D 07:30 da geldim, ne varHarun' Alıntı:didem kaçta geldin işe özledin herhalde iş yerini hahhaha. günaydın ;D))) Anahtarımı da evde unutmuşum zaten, dışarıda bekledim birileri gelsin de kapıyı açsın diye haha allahtan bi arkadaş da gelmiş, büfeye kadar gitmiş. Görünce çok sevindim, ellerimi çırptım. ;D ;D
Sen niye geç geliyon ya?
Dün bütün gün Alf'i izledim haha bitiricem onun bölümlerini, çok özlemişim. ;D ;Ddün naptın ? tatil nasıl geçti haha
;D ;DdideM' Alıntı:Dün bütün gün Alf'i izledim haha bitiricem onun bölümlerini, çok özlemişim. ;D ;Ddün naptın ? tatil nasıl geçti haha
Sen?
;D ;D ;DdideM' Alıntı:İyi, çalış çalış. İşleyen demir ışıldar, pas tutmaz))
dideM' Alıntı:;D ;D
Bugün yine Sakarya'ya gideeğim. Çok çalıştım bu projede, ihaleyi başkası alırsa sinirlenebilirim.![]()
hımmm.. Kim acaba ;D ;DYakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz.
;D bilemiyorum. hediye falan nedirdideM' Alıntı:hımmm.. Kim acaba ;D ;DYakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz.
Ya bu seninki mi benimki mi bu arada, yok yere sevinmeyeyim şimdi, borçlu çıkmayalaım hahaha ;D ;D
;D ;D Belliydi hediyelerden falanSenin bu hhhaa..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.