Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haydaaa hovarda çıktım ben testte.  ;D ;D ;D ;D 

Hovardasınız
Kelimenin tam anlamıyla hovardasınız. Para elinize geçmeyegörsün, ölçüsüne bakmaksızın hazzın doruklarına çıkmak üzere harcıyorsunuz. Hiç önemli değil pahalı içkiler ve giysiler de alabilirsiniz, lunaparkta yedi gün yedi gece bir masal dünyasındaymışcasına zaman da geçirebilirsiniz. Zevk ve haz anlayışınız da değiştiğinden ne zaman ne yapacağınız pek belli olmuyor. Siz parayı keyif için harcamak üzere kazanıyorsunuz. O da nerede ne işe yarayacağını bildiğinden size gelecek yolları arıyor. Birazcık da dişinizi sıkıp siz onu arasanız kolayca buluşup, birlikte hayatın tadını çıkartacaksınız.

Harun' Alıntı:
günaydın.  :) nasılsın didem, yolculuk nasıl geçti.
Ya sorma yoruldum harbiden. Ne saçma bi okulmuş o öyle ya, her bölümün binası ayrı. Üstelik aralarında 1 km var haha dağıtmışlar.

Hangi test o ya, ben de yapayım.

dideM' Alıntı:
Harun' Alıntı:
günaydın.  :) nasılsın didem, yolculuk nasıl geçti.
Ya sorma yoruldum harbiden. Ne saçma bi okulmuş o öyle ya, her bölümün binası ayrı. Üstelik aralarında 1 km var haha dağıtmışlar.

Hangi test o ya, ben de yapayım.
sağol ben de iyiyim hahhahhaa  ;D ;D

yolladım bak. doğru aslında para niye kazanılır. harcamayacağımız parayı niye kazanıyoz anlamadım  ;D ;D düz mantık  ;D

Afganistan domuz gribinden korunmak için ülkedeki tek domuzu karantinaya almış. Kapalı bir odada tutuyolarmış.  Yetkililer insanların bilgi yetersizliğinden domuzu görünce domuz gribi olacakları sandıklarından , onlarda domuzu bir kenara kaldırmışlar. Bu domuz çinden gelen bir hediyeymiş efendim.

Günün en ilginç haberini çeviri olarak benden dinlediniz. ;D

Bir derbiyi daha geride bıraktık.. Nice on yıllara artıkın :d
Eskiden kaybeden kazananı tebrik ederdi.. İyice örf adet kalmadı yav :d

Herkese bir selam verip kaçmak istiyorum...  ::)
Tatilim ve internetin kesilmesi aynı günlere denk geldi, bir süre internete giremeyeceğim....

Hoşçakalın.  :)

Flamingo' Alıntı:
Herkese bir selam verip kaçmak istiyorum...   ::)
Tatilim ve internetin kesilmesi aynı günlere denk geldi, bir süre internete giremeyeceğim....

Hoşçakalın.   :)
A.s.. Güle güle.. Bir benim interneti kesmiolar.. Korkuyorlarmı ne bilmiyorumki.. :d

Hoşgeldin. :)

Aslı'ya günaydın yazmıştım ama yazım yok olmuş, nereye gitmiş! Ya da senle aynı anda yazdık seninki gitti benimki kapandı:)

Naber, nasıl geçti yolculuğunuz?:))

dideM' Alıntı:
Hoşgeldin. :)

Aslı'ya günaydın yazmıştım ama yazım yok olmuş, nereye gitmiş! Ya da senle aynı anda yazdık seninki gitti benimki kapandı:)

Naber, nasıl geçti yolculuğunuz?:))
;D ;D

iyi geçti.  ;D kedi sevmek istedim hasta olursun diye sevdirmedi hhahahaha  ;D ya diyom bırak tasmalı kedi ne güzel seveyim. sonra bana diyor senin üniversite mezunu olduğuna inanamıyırııımm hhahaha  ;D ;D

sen nasılsın. yağmurlu bugün hava  ya tam uyku havası.

dideM' Alıntı:
sonra bana diyor senin üniversite mezunu olduğuna inanamıyırııımm hhahaha
hahahaha ayyy inanmıyoruuum aman yarebbim ne var be ben de sanayi sitesindeki bütün köpekleri seviyorum, hepsi kankam  ;D ;D
;D ;D ;D Hayvanı sevmeyen insanı hiç sevmez dimi. :)

Ben kedileri daha çok seviyom. Daha bir yalaka oluyolar ahahhaa.. Köpeklerin sağı solu olmuyor bizim orda. ;D ;D

Geçen gün apartmanın önündeki yavrulara balık vercektim. Meğer bunlar ufakmış daha dişleri kesmedi yiyemiyolardı. Götürdüm bende başka yere döktüm. Geri bi geldim balıklar yok. Bütün bütün yuttular galiba  ;D

Bakalım burcumuz ne diyor.

Bu sensin

Akrep : Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedebilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi.

Bu da benim  ;D

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Yeter ki azimli ve çalışkan olun. Sevdiğinizle birkaç gün görüşemeyebilirsiniz. Bu özlemin ilişkiniz için de yararlı olabileceğini unutmayın. ( kimmişki bu hahhaha )

;D ;D ;D E herhalde, işime ne gelirse o:)

Ya tarot çok kötü çıktı, sevmedim onu ben.:) Senin nasıl?

Geri