H
hayalhane
bende okuadan geleli buradayım
ne olsun heheh ;D ;D ;D
ne olsun heheh ;D ;D ;D
blt.cemile' Alıntı:Ne yapıyım ev hayatı işte
siz neler yaptınız![]()
Zordur zorrrhayalhane' Alıntı:blt.cemile' Alıntı:Ne yapıyım ev hayatı işte
siz neler yaptınız![]()
aslında ev işleride zordur yaHU ;D ;D ;D
benimde yapmışlığım var ;D ;D ;D ;D annem işte çalışırken
yaHU az önce siz mesaj atınca uyarı geldi,bilgisayar öldü öldü dirildi yav ;D ;D ;D ;D bi ara mefta diye korktum ;D ;D ;Dblt.cemile' Alıntı:Zordur zorrrhayalhane' Alıntı:blt.cemile' Alıntı:Ne yapıyım ev hayatı işte
siz neler yaptınız![]()
benimde yapmışlığım var ;D ;D ;D ;D annem işte çalışırken![]()
aaa nie ki? : ???hayalhane' Alıntı:yaHU az önce siz mesaj atınca uyarı geldi,bilgisayar öldü öldü dirildi yav ;D ;D ;D ;D bi ara mefta diye korktum ;D ;D ;Dblt.cemile' Alıntı:Zordur zorrrhayalhane' Alıntı:blt.cemile' Alıntı:Ne yapıyım ev hayatı işte
siz neler yaptınız![]()
benimde yapmışlığım var ;D ;D ;D ;D annem işte çalışırken![]()
Dayaktan anlıyo desenize ;D ;D ;D ;Dhayalhane' Alıntı:nolacak benim bil. antikada ondan,hem dayanamıyo çok çalışmaya,
bazen laf aramızda iki tokat çakıyom,bağrıyom adam ol diye,gıg diyemiyo korkusundan
ha ha ha ha ha ha haaaaaaaaaaayyyyyyyy ;D ;D ;D ;D ;D
blt.cemile' Alıntı:Dayaktan anlıyo desenize ;D ;D ;D ;Dhayalhane' Alıntı:nolacak benim bil. antikada ondan,hem dayanamıyo çok çalışmaya,
bazen laf aramızda iki tokat çakıyom,bağrıyom adam ol diye,gıg diyemiyo korkusundan
;D ;D ;Dhayalhane' Alıntı:blt.cemile' Alıntı:Dayaktan anlıyo desenize ;D ;D ;D ;Dhayalhane' Alıntı:nolacak benim bil. antikada ondan,hem dayanamıyo çok çalışmaya,
anlamaz mı efendim anlamazmı,muhterem adama benzedi benim elime geçtiğinden beri,benden önceki sahibi yani kuzen,çok oyun oynatmış buna,kötü arkadaşlar edinmiş hep arkadaşlarıda trojan falan,hepsini kovdum adam oldu şimdi buralara gele gide ;D ;D ;D ;D ;D güzel benzetme oldu heya??
Yazık pc ye yaw acıdım valla ;D ;Dhayalhane' Alıntı:hem konuyu güzel benzettim hemde pc yi güzelce bi benzettim ;D ;D ;D ;D ;D
blt.cemile' Alıntı:Yazık pc ye yaw acıdım valla ;D ;Dhayalhane' Alıntı:hem konuyu güzel benzettim hemde pc yi güzelce bi benzettim ;D ;D ;D ;D ;D
neyse herkese iyi,mutlu akşamlar
crt' Alıntı:Durumlar nasıl iyisinizdir umarım?
Flamingo' Alıntı:İyi akşamlar...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.