Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahahahahahaha  ;D ;D ;D ;D ;D
harbiden kahkaha attım hee  ;D ;D

iyiyim, sen? Yoğun musun bugün de?

dideM' Alıntı:
hahahahahahaha  ;D ;D ;D ;D ;D
harbiden kahkaha attım hee  ;D ;D

iyiyim, sen? Yoğun musun bugün de?
Sağol ben de iyiyim, hayata tutunmaya çalışıyorum bir dalından işte  ;D

Sabah 7 de ofisteydim  ;D ;D ;D Eve gidince de yemek derdi var kimse yok işler bana patlayacak. ;D
Çok fena ya bildiğin gibi değil (:

Sen gidiyomusun ankaraya.

hayata tutunmaya çalışıyorum bir dalından işte   
;D ;D ;D Hey allahım yaa

Ne işin var sabahın köründe ofiste? Evdekiler nerede?

Yarın sabah gidip akşam döneceğim. Diğer iş haftaya Salı'ya kaldı.

dideM' Alıntı:
hayata tutunmaya çalışıyorum bir dalından işte   
;D ;D ;D Hey allahım yaa

Ne işin var sabahın köründe ofiste? Evdekiler nerede?

Yarın sabah gidip akşam döneceğim. Diğer iş haftaya Salı'ya kaldı.
oo iyi iyi  ;D

Annemler 7-8 günlüğüne bolu'ya gidiyor bugün.

Ya işleri bitiremiyorum o yüzden erken geldim  ;D Çamlıcaya geldiğimde güneş doğuyordu ,sizi de bekleriz ;D

Mutlaka gelirim.  ;D ;D ;D
Yav madem annenler yok sen de patronda kalıver işte, gitme o kadar yolu.

Ya ne yaptığımı hatırlamıyorum valla. İllaki bişey yapıyorumdur 5 kere niye basayım yoksa hahaha ama hatırlamıyom ya

dideM' Alıntı:
Ya ne yaptığımı hatırlamıyorum valla. İllaki bişey yapıyorumdur 5 kere niye basayım yoksa hahaha ama hatırlamıyom ya
;D ;D ;D

Dur bende basayım nolcak merak ettim.

Yapışkan tuşlar açıldı  ;D ;D

Burcuma bakayım

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Daha erken yatın. Zira uykunuzu alamıyorsunuz. Yatmadan önce bitkisel çaylar içmeyi deneyin.

Kim onlar ortaya çıksın  ;D

;D ;D
Baktım işteee (:

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor. Gerçeği öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Ancak böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmeyecektir. Sevgilinizle aranızda olan bütün olumsuzluklar sona erecek. Hayattan çok şey bekliyor ve her zaman en iyi payı almayı başarıyorsunuz. Öksürüğünüzün nedeni fazla sigara içmeniz.

Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor. Gerçeği öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Ancak böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmeyecektir. Sevgilinizle aranızda olan bütün olumsuzluklar sona erecek. Hayattan çok şey bekliyor ve her zaman en iyi payı almayı başarıyorsunuz. Öksürüğünüzün nedeni fazla sigara içmeniz.
ya off yalan söylüyor. Ben başkasının laflarıyla karşımdakini suçlayacak insan değlim bikerem. İkincisi sigarayı bıraktım, nerden atıyon ya.

Hoşgeldin kaptan, nasılsın?:))

Ay akrep burcumu bu :d Benide içerio heheh :d
Bu hayattan pay alma durumunuda atmışlar heralde..

Nasıl olsun kaptan.  Her zamanki gibi fena sayılmam. Bindim bi alamete gediom kıyamete gibi :d
Sen nasılsın ?

Geri