Harun
Kullanıcı
oo kankam gelmiş ;D ;D ;D ;D ;D
günaydın napıyon
günaydın napıyon

Sağol ben de iyiyim, hayata tutunmaya çalışıyorum bir dalından işte ;DdideM' Alıntı:hahahahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D
harbiden kahkaha attım hee ;D ;D
iyiyim, sen? Yoğun musun bugün de?
;D ;D ;D Hey allahım yaahayata tutunmaya çalışıyorum bir dalından işte
oo iyi iyi ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;D Hey allahım yaahayata tutunmaya çalışıyorum bir dalından işte
Ne işin var sabahın köründe ofiste? Evdekiler nerede?
Yarın sabah gidip akşam döneceğim. Diğer iş haftaya Salı'ya kaldı.
;D ;D otel mi ya burasıdideM' Alıntı:Mutlaka gelirim. ;D ;D ;D
Yav madem annenler yok sen de patronda kalıver işte, gitme o kadar yolu.
;D ;DNapalım artık başımızın çaresine bakacağız. Domates var peynir var .
Yok ya aç kaldım sanırım ;DASLI..HAN' Alıntı:Hoşbulduk..
Noluyo öksüz mü kaldın Harun![]()
;D ;D ;DdideM' Alıntı:Ya shift tuşuna 5 kere basmışım bütün klavye birbirine girdi haha mouse çalışmıyor falan. Çok korktuuuum ;D ;D
;D ;D ;DdideM' Alıntı:Ya ne yaptığımı hatırlamıyorum valla. İllaki bişey yapıyorumdur 5 kere niye basayım yoksa hahaha ama hatırlamıyom ya
;D ;D Kendini beğenmiş seni! Erken yat diyoruz sana dimi hahahKim onlar ortaya çıksın
ya off yalan söylüyor. Ben başkasının laflarıyla karşımdakini suçlayacak insan değlim bikerem. İkincisi sigarayı bıraktım, nerden atıyon ya.Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor. Gerçeği öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Ancak böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmeyecektir. Sevgilinizle aranızda olan bütün olumsuzluklar sona erecek. Hayattan çok şey bekliyor ve her zaman en iyi payı almayı başarıyorsunuz. Öksürüğünüzün nedeni fazla sigara içmeniz.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.