Ya ben de dün sabah uyandığımda kar yağmış gibi gördüm dışarıyı. Bi de acayip bi soğuk vardı, nedense böyle bi mjutlu oldum ama değilmişKorsan' Alıntı:Günaydın..
Yılın ilk kar'ı yağmış :d Bu haber bile beni üşütmeye yetti..
dideM' Alıntı:Ya öyle deme, ben donarım) Yav bütün gece cam açık yatmışım zaten bu soğukta, tutulmuş her yerim
)
Vaayy hahaha geveze de olduk yanee. Harun ne diyor bize duydun mu kardeşim ;D ;D ;DASLI..HAN' Alıntı:Sizden başka kimse kaynatmıyor burayı da ondan![]()
tüh sana allah canını almasın. Mustahak sana bugün başına gelenler ;D ;D ;DHarun' Alıntı:;D ;D ;D
doğru diyor.
;D ;D ;DdideM' Alıntı:tüh sana allah canını almasın. Mustahak sana bugün başına gelenler ;D ;D ;DHarun' Alıntı:;D ;D ;D
doğru diyor.
Harun sana Çin yolu göründü sanırsam. ;D ;D ;DHarun' Alıntı:arkadaşlar bildiğiniz en uzak ülke hangisi ;D
Yolun sonu göründü bana kalırsa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DdideM' Alıntı:Harun sana Çin yolu göründü sanırsam. ;D ;D ;DHarun' Alıntı:arkadaşlar bildiğiniz en uzak ülke hangisi ;D
Harun' Alıntı:;D ;D
valla aslıhan şu an tartışacak durumda değilim. düşmanlarım 4 bir yanımı sarmış, bütün kalelerim zaptedilmiş, bütün tersanalerime girilmiş, bütün ordularım dağıtılmış durumdayım ;D ;D ;D muhtaç olduğum kudret çokomelde mevcut sanırım gidip alıp yicem biraz ;D ;D ;D
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.