Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Korsan' Alıntı:
Günaydın..
Yılın ilk kar'ı yağmış :d  Bu haber bile beni üşütmeye yetti..
Ya ben de dün sabah uyandığımda kar yağmış gibi gördüm dışarıyı. Bi de acayip bi soğuk vardı, nedense böyle bi mjutlu oldum ama değilmiş:)

Heheh oluyo arada öle şeyler ama. Gümüşhaneye yağmış kar şimdiden on santim olmuş :d
Kış geliyor kış.

Sabah, gece, ay, güneş. Her daim kar Her daim kış. demiş şair :d
Gelecek öyle görünüyor :d

Ya öyle deme, ben donarım:)) Yav bütün gece cam açık yatmışım zaten bu soğukta, tutulmuş her yerim:))

dideM' Alıntı:
Ya öyle deme, ben donarım:)) Yav bütün gece cam açık yatmışım zaten bu soğukta, tutulmuş her yerim:))

Heheh bende balkonda yatıyordum bu gece yatmayacağım. Sabah kalktığımda ana rahmindeki cenin gibiydim valla :d Soğuğu bende sevmiyorum.. İklimi her daim sıcak bir coğrafyayamı getsem netsem bilmiomki :d

;D ;D

valla aslıhan şu an tartışacak durumda değilim. düşmanlarım 4 bir yanımı sarmış, bütün kalelerim zaptedilmiş, bütün tersanalerime girilmiş, bütün ordularım dağıtılmış durumdayım  ;D ;D ;D muhtaç olduğum kudret çokomelde mevcut sanırım gidip alıp yicem biraz  ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D
Amaan üzülme be Harun, güzel bişey yane sonuçta ahahah seversin hem belki ilerde, bakmaya doyamazsın belki..  ;D ;D ;D

Harun' Alıntı:
;D ;D

valla aslıhan şu an tartışacak durumda değilim. düşmanlarım 4 bir yanımı sarmış, bütün kalelerim zaptedilmiş, bütün tersanalerime girilmiş, bütün ordularım dağıtılmış durumdayım  ;D ;D ;D muhtaç olduğum kudret çokomelde mevcut sanırım gidip alıp yicem biraz  ;D ;D ;D

düşmanlar dört bir yanı sarmışsa çevik kuvvet hazır ve nazır komutanım  ;D

Geri