Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alıntıyı Karştırmışsın..
Biraz Dikkat etmek lazım güzel durmuyo.. : )

: ))
Bendede çok olurdu da kod'lara alıştım artık.
Ama alıntı yapmayı unuturum çoğunlukla. : )

İş-güç,ders,yazılı,kafamı tırmalayan (şuanda) geometri formülleri,aklını tırmaayan beni yiyip bitiren cuma günü geometri yazılısı,Perşembe geometri yazılsı,aldığım daha önceki zayıfları (budönem) kurtarma,geçen dönemki 0'ları kurtarma derdi...
vs vs çok iyiyim sen... ??? ;D

bu saydıklarınla birlikte çok iyiysen artık..
ben berbat durumdayım son bir ayım çok kötü geçti

Neden özel değilse paylaşabilirim.. ?
Ben süperim yahu havalara uçacam.
Adamın birisi benim adım ve soyadımla türkiye kickboks 3.'sü olmuş.
Bakalım ne olacak yarın federasyona gidecem. ;D
Belki madalya alırım da sanmıyorum ama hocam belge veririler dedi.
Ama doğruysa.İnş. Doğrudur bedavadan türkiye 3.'sü olacak ;D ;D

şöyle söyleyeyim dayım vefat etti.onun üzüntüsü bir yana annemde çok üzüldü kalbi ağrıdı işte acil anjiyo oldu.bu sefer anneme çok üzüldüm.bizim doğu adetleride berbattır.biri vefat ettimi misafirler kesilmez evden sabah akşam sürekli misafir mahfoldum inanki hayattan öyle bıkmışım ki bazen düşünüyorumda hayat bu kadar üzüntüye değmiyor

Yav bu gençlik de enteresan, bedavadan en tepeye çıkmak istiyorsunuz be kardeşim:))) Çalışmadan bişey olmuyor Kadir:)))

hırslı.28' Alıntı:
şöyle söyleyeyim dayım vefat etti.onun üzüntüsü bir yana annemde çok üzüldü kalbi ağrıdı işte acil anjiyo oldu.bu sefer anneme çok üzüldüm.bizim doğu adetleride berbattır.biri vefat ettimi misafirler kesilmez evden sabah akşam sürekli misafir mahfoldum inanki hayattan öyle bıkmışım ki bazen düşünüyorumda hayat bu kadar üzüntüye değmiyor

Seni anlıyorum,benimde yaklaşık 2 ay önce dayım vefat etti.Köyden misafir eksik olmadı..Çok acı çok. :(
Helede ninem ağıtlar yakıyo.Bilmez ki garibim günahtır,meftaya eziyet..Ağladılar.Misafirlaerr gidiyo yolda başladılar aralarında şakalaşmaya.
İnan bende patladım.İçrde ağladınız burda şakalaşma.Düğün evimi burası mübarek dedim.
Yaşım küçük ya sallayan mı var Kadir'i :@ ...

dideM' Alıntı:
Yav bu gençlik de enteresan, bedavadan en tepeye çıkmak istiyorsunuz be kardeşim:))) Çalışmadan bişey olmuyor Kadir:)))

Hee çalışmanın sonunu gördük.Aman aman bidaha bi tarafımı kırdırmaya hiç niyetim yok.:)))

doğru düzgün derslerimede çalışamadım.pazar sınav var ne yapıcam bilmiyorum.
sıkıntıdan artık kafam çatlayacak gibi oluyor.

hırslı.28' Alıntı:
doğru düzgün derslerimede çalışamadım.pazar sınav var ne yapıcam bilmiyorum.
sıkıntıdan artık kafam çatlayacak gibi oluyor.

Sevgili Hırslı: )
Sakin olmaya çalış ve başaracağına inan ve kendini bu yönde motiven etmeye çalış..
Şimdiden başarılar diliyorum ..
Unutmayasın iyi dilek ve dualarım seninle canım..

teşekür ediyorum ablacım
kendimi elimden geldiğince motive etmeye çalışıyorum ama tükendim artık

hırslı.28' Alıntı:
HAYIR ygs zaten fıkıh dersimde aksadı oda ayrı bir dert offf
Yahu inan bana ben ne öğrendiysem kendim öğrendim,okudum araştırdım bu ayrıda çok dinledim.
Bak ben çok radyo dinleen birsiyim..Radyo Arifen,Dost Fm,Radyo  Hedef vs.
Özellikle Dost fm'i tavsiye ederim çok katkısı oldu bana.Gecee 2'de bi başlardı merak ettiklerimzi doyamazdım tadına. :)
Sana benden acizâne tavisye..Sonra google amcaya gir çeşitli vaazlar sor izle.. (http://video.google.com sana yardımcı olur.. :) )
Daha çook yeter ki iste.Bi başladım mı kaptırır gidersin zaten.. :)

bende çok radyo dinleyen bir insanım benim bulunduğum yerde dost fm çekmiyor
küçük ayetlerin hepsini dinleyerek ezberledim hatta yasin süresini bile zaten öyle olmasaydı hiç bir şey yapamazdım .vaktim olsa ben neleri yapmazdım ki keşke halimi görseydin o zaman bana hak verecektin .
anlatmakla olmuyor o duyguları yaşamak içinde bulunduğum şartlar çok zor çok

Geri