Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam abi En güzele emanet ol... :)
Allah kolaylık versin vede zihin açıklığını eksik etmesin. :)

beyazdilekce' Alıntı:
evet, anladım. :)
Güzel kardeşim yarın benim a.ö.f sınavım var,biraz daha çalışayım.

Sevgili Burak: ) başarılar diliyorum .
Sınava bugün oğlumda girecek iyi dilek ve dualarım sizinledir: ))

Ablacım teşekkür ediyorum. :)
Sınavdan yeni geldim,iş yoğunluğundan pek çalışamadım ama,yinede iyi yaptım gibi:)) hayırlısı bakalım.
:)

İnş. ilerde banada geçmiş olur.. :)
Lise bi bitsede  dertlere bende bulaşsam.. :)

Aman aman, hiç bitirmek isteme valla. En güzel seneler bunlar, he üniversite de öyle tabii. :)
İş hayatı zor zor, sorumluluklar zor, insan yaşlanıyor da bir o kadar da keyifli tabii, başardıkça mutluluğun katlanıyor. :)

Tabi yaa geçen 16 idim 17 oldum seneye 18 reşitim aboo 20 geldi askere..Yada harp okulu inşaallaahhh ;D
Ama lise'yi hiç sevmiyorum..Her nedense..Sanırım ailede en küçüklerdenim abileri ablaarı gördükçe özniyorum ondan olsa gerek.
Önceleri lise lise derdim şimdi heves geçti. ;D
Vallahi haklısında heves olmayınca olmuyo işte yav. :)

İşte insanoğlu açgözlü:))) Yükseldikçe daha fazlasını istiyor, olduğu yerin keyfine varmaktansa..
Çok klasik olacak ama en güzel nasıl yaşıyorsun biliyor musun, yaşadığın anın, zamanın keyfini çıkararak.. Hep geleceği veya geçmişi düşünerek yaşamaya başladığın anda mutluluk uçuveriyor elinden.

;D ;D
Şöyle bir söz duydum;
- aşağı bakma başın döner çaklırısn,yukarı bak kendinden yüksektekileri gör.
Buna benzer bişiydi işte..
Bide yaşanan anın keyfini çıkarınca o vakit su gibi geçiyo,mesela okulda sevdiğim ders olunca anında bitiyo,işkence gibi olanlar da bitmek bilmiyo :)

Güzel mi  ??? Güzel olsa keşke.İki dk gibi gelir 2 saat, okulda ki gıcık bi ders 40 dk'dır saatler gibi geliyo :S :)

Sevgili Burak: ) Mesleğin olduğu halde hala yükselme gayreti içerisinde ve azimlisin seni kutluyorum ..Umarım herşey istediğin gibi olur..(annen seninle ne kadar gururlansa yeridir)
Hangi bölümdesin  ? Oğlumun bölümü" Dış Ticaret."

Teşekkür ederim abla, :)
Emniyetin anlaşmasında sadece iktisat ve işletme bölümleri vardı.Bende işletmeyi seçtim :)
Üçüncü sınıftayım,nasip olurda bitirirsem ve imkanım olursa yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Hayırlısı bakalım :)

..Umarım herşey istediğin gibi olur..(annen seninle ne kadar gururlansa yeridir)
Çok sağol abla,oğlunuzunda sizin gibi bir anneye sahip olması gurur verici olsa gerek :)

Her annenin en mutlu anıdır ..
Çocuklarının gün ve gün başarılarını izlemek..
Topluma ve aileye yararlı evlatlar yetiştirmek.
Burak : ) Anımsıyormusun canım sana muhalefet ettiğim konlarda  o kadar saygılı yanıtlar verdinki.
Farklı düşünceleri savunuyor  olsak bile..
Karşılıklı güzel iletişimler kurabilmek ..Fizirlerizi sade yalın bir dille aktarabilmek ..İşte önemli olan budur..
Ve senin bunu başarabilen özel bir kişi olduğunu düşünüyorum..
Tabiii biz ANNELERde..
Sizler gibi başarılı -saygılı gençlerimizle gurur duyuyor hepinize sonsuz başarılar diliyoruz:)  

Evet abla,az önce cevap yazıyordum, bitirmek üzereydim yanlış tuşa bastım hepsi silindi :)

Çıkmam gerekiyor döndüğümde yazarım :)
Görüsmek üzere.Saygılar... :)

Geri