Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En önemlisi sorumluluk  tabi,sorumluluğun arttıkça hayatının gidaşıtada değişiyor.Amirin gözüne girmek hiç  önemli değil, kendin olduktan sonra,üstüne düşeni hakkıyla yaptıktan sonra  sadece işte değil hayatının her aşamasında  başarılı oluyorsun.
Amirinin gözüne girmeye çalışan kişilikleri hiç sevmem. :)
Öğretmenlerin ve idarenin gözüne girmek farklı tabi. :)

Öğretmenin gözüne girmek = Not
İdarenin görüne girmek = Disiplin affı ;D ;D

Amirin gözüne girmek dediğim,göze batmamak,terfi etmek isteyenler yaparlar ya..

evet :)
Anladım.
O zaman senin durumuna şu söz uygun;
Amirin gözüne girmek öğretmenlerin ve idarenin  gözüne girmekten geçer :)

Önce öğretmenlerin ve idarenin gözüne girerek başarılı bir öğrenci olmak gerek :)

Evet çok doğru.Ama göze girmek için akıllı uslu,yada zehir gibi bir şımarık olmak gerek. :)

Şuan binlerce genç geleceğini belirleyecek olan büyük önemli sınava girmiş bulunmakta..
Hepsine başarılar diliyorum..
Sevgili Hırslı.28: )
Umarım istediğin puanı alırsın ve herşey istediğn gibi olur .
Başaracağından eminim ..
.Hadi bakalım şimdi sakin ol, bak seni düşünüyor senin için biz heyecanlanıyoruz.. kolay gelsin ..Sınavdan sonra görürüşürüz.  

beyazdilekce' Alıntı:

"Amirin gözüne girmek öğretmenlerin ve idarenin  gözüne girmekten geçer ": )

Sevgili Burak: )
Söz gerçekten çok güzeldi ..
Okuduğumda çok güldüm.
Bu (tarihe geçse yeridir) önemli sözü her öğrenciye duyurmak gerek .Artık bu görevide Hayalhane üstlensin(:

kardeşim bugün sınava girdi bakalım ne yapmış iyi geçmiştir inşallah Allah tüm öğrencilerin yardımcısı olsun çok zoooor :ciglik

"Amirin gözüne girmek öğretmenlerin ve idarenin  gözüne girmekten geçer ": )

Sevgili Burak: )
Söz gerçekten çok güzeldi ..
Okuduğumda çok güldüm.
Bu (tarihe geçse yeridir) önemli sözü her öğrenciye duyurmak gerek .Artık bu görevide Hayalhane üstlensin(: 
Komik olmuş değilmi abla:) bende senin yorumunu okuduktan sonnra çok güldüm.
Farkında olmadan tarihe mal olacak bir söz söylemişim ;D
:ahah

crt' Alıntı:
Şuan binlerce genç geleceğini belirleyecek olan büyük önemli sınava girmiş bulunmakta..
Hepsine başarılar diliyorum..
Sevgili Hırslı.28: )
Umarım istediğin puanı alırsın ve herşey istediğn gibi olur .
Başaracağından eminim ..
.Hadi bakalım şimdi sakin ol, bak seni düşünüyor senin için biz heyecanlanıyoruz.. kolay gelsin ..Sınavdan sonra görürüşürüz. 
teşekür ediyorum ablacım pek fazla iyi geçti diyemem
bende cevaplarıma bakıyorum bakalım ne olacak  :)
?

İnşallah hazirandaki sınavında güzel geçer, istediğin yere yerleşirsin. Ben bazen iyi bazen kötüyüm düzgün bir iş bulamadım. Tek ümidim temmuzdaki kpss sınavı ona hazırlanıyorum. Foruma giriyordum ama kullanıcı adımla değil, herhalde sen her akşam giriyorsun sınav için biraz azaltmalısın gibi.

ne her akşamı her akşam istesemde giremem
umarım sende başarırsın ve doğru düzgün bir işin olur
hayatla mücadele etmek zor :(

Lisedeyken dersi kaynattığımızda bayan öğretmenimiz sinirlenmişti ve siz şimdi gülüyorsunuz okul bitsin iş hayatına atılın o zaman görelim sizi demişti bu sözleri hala aklımda. Ben iş hayatına atıltım hayatım tamamıyla değişti gülmeyi unuttum iş hayatı çok farklı, hayat acımasız düşene acımıyor. Senin moralin mi bozuk  sanki geçen ay da hayattan sitem ediyordun?

dayım vefat etti annem anjiyo oldu. sıkıntı misafirler gelip gidiyordu evin tek kızı olduğum için bütün sorumluluk bende haliyle çalışmaya pek vakit bulamadı deneme sınavlarını dahi mutfakta çözüyordum ama genede pes etmedim umarım başarırım

Evet senin için zor bir dönem olmuş, inşallah bundan sonra çalışmak içn daha çok fırsatın olur. : )

Geri