Bülent' Alıntı:Bu arada; "o senin kendi müthişliğin" demeyi unutmuşum. :-[Bülent' Alıntı:Ben mi? Gerçekten mi? 8)senarist081' Alıntı:Özellikle senin kişilik ve mizacına yakın bir karakter oluşturmayı düşünmüyor da değilim?Müthiş bir mizah donanımına sahipsin ya,Allah vergisi olsa gerek![]()
Ama mahçup ediyorsun beni... :-[
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi... Boğazımda düğümlendi klavye tuşları... :'(
Rol için tekrar tekrar teşkkürler. İyi oynayacağıma inanıyorum.![]()
senarist081' Alıntı:lilaslmn' Alıntı:senarist uyuya kaldı heralde arkadaşlar,tabi ürktü bizden,dedim size birden rol istemeyelim diye.. ;D
Bu kadar rol meraklısı olduğunuzu bilmiyordum da,şaşırttınız beni ;D ;D
O0 Tamamdır Gözde Yönetmen koltuğunu kaptık seninle yandılar vallagôz∂є' Alıntı:bende vazgeçtim senarist var yönetmen yok..bıldırcın' Alıntı:Ya ben rol istemiyorum ya
Tarık beni kamera arkasına geçirirmisin
Eziyet ederim insanlara şöyle durun böyle yapın falan komik olur ;D ;D ;D
bende yönetmen olmak istiyorum
deli etmeye karar verdim herkesi
nihalcim süpersin aklınla bin yaşa ....![]()
Zynep' Alıntı:Hatta bu filmde fazla hatuna gerek yok be Tarık?
Aman şimdi cır cır konuşurlar, vır vırlanırlar, hee bide nazlı olurlar
Ayy yazık sana
Tek hatun olsun yeter!
Ben!![]()
![]()
Bülent beni katmaArtiz bunların hepsi, artiz.
Onlar artiz. Sen de sadiz.bıldırcın' Alıntı:Bülent beni katmaArtiz bunların hepsi, artiz.
Ben eziyet edicem size ;D ;D
senarist081' Alıntı:Zynep' Alıntı:Hatta bu filmde fazla hatuna gerek yok be Tarık?
Aman şimdi cır cır konuşurlar, vır vırlanırlar, hee bide nazlı olurlar
Ayy yazık sana
Tek hatun olsun yeter!
Ben!![]()
![]()
Valla biz en iyisi Cennet Mahallesi tarzı bir yapım yapalım..Tam bir curcuna olur..En iyisi ve en adaletlisi bu olsa gerek ;D
;D ;D ;DBülent' Alıntı:Onlar artiz. Sen de sadiz.bıldırcın' Alıntı:Bülent beni katmaArtiz bunların hepsi, artiz.
Ben eziyet edicem size ;D ;D![]()
gôz∂є' Alıntı:yaratıcı idea deli olmak istiyormuş ben manyak yönetmen nihal çatlak görüntü yönetmeni
zeynep ve bülent başrolde
pınar evin kızı tarık senarist
e gerisini de siz tamamlayın bir zahmet![]()
Tam süper olmuşgôz∂є' Alıntı:yaratıcı idea deli olmak istiyormuş ben manyak yönetmen nihal çatlak görüntü yönetmeni
zeynep ve bülent başrolde
pınar evin kızı tarık senarist
e gerisini de siz tamamlayın bir zahmet![]()
GulsahToptas' Alıntı:bensiz film çeviriyorsunuz demek. öyleyse kötü kadın rolünü ben üstlenicam hahahah
Düzeltme:gôz∂є' Alıntı:zeynep ve bülent başrolde
;D ;D ;D ;Dsenarist081' Alıntı:GulsahToptas' Alıntı:bensiz film çeviriyorsunuz demek. öyleyse kötü kadın rolünü ben üstlenicam hahahah
Hoşgeldin ama geç geldin Gülşah..Roller paylaşıldı,senaryo yazıldı,çizildi..Sana da bir figuran rolü veririz artık birkaç bölümlük ;D
Bülent' Alıntı:Ben filmin sonunda baş roldeki tek'i vursam olur mu?![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.