ilginç bir tespit...kelebekcocuk' Alıntı:ADI ÜSTÜNDE
KAR-İ-YER
SOĞUK
İSTEM DIŞI
)))
O GÜN KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİNİN ÖNÜNDEN GEÇİYORUM. " EVLENDİRME" KELİMESİNE TAKTIM. "OLUMSUZ BİR EK İLE BİTİYOR "ME" DÜŞÜNDÜM... BOŞANMALARIN ÇOĞALMA NEDENİ BUDUR DİYE
BAŞKA BİR KELİME OLUR MU DİYE ARAŞTIRMA YAPIYORUM...
KARİYER DE BÖYLE BİR ŞEY
Yok böyle bir şey sistem derken neyi kast ettiğinizi bilmiyorum ama özellikle iş hayatında kişi ilerleyeceği yada ilerleyebileceği sistemi kendisi belirler.σĸyคnцsyค' Alıntı:malesef sistem ezerek yükselmeyi emrediyor...
Korsan' Alıntı:Yok böyle bir şey sistem derken neyi kast ettiğinizi bilmiyorum ama özellikle iş hayatında kişi ilerleyeceği yada ilerleyebileceği sistemi kendisi belirler.σĸyคnцsyค' Alıntı:malesef sistem ezerek yükselmeyi emrediyor...
Hani bu bir tercih meselesidir konuya döner isek kariyer insanların gözünü körmü ediyor yada kör ediyormu genelleme yapmak yanlış olur ama kariyer ugruna birçok durumda gözü kör olanlar olabilir ama geneli kapsamaz.
Fazlamı politik oldu diyeceğim ama idare edin artık.
yaklaşık olarak böyle birşeyi kastetmiştim ...Gülümse' Alıntı:MERHABALAR,Ben birilerini ezerek yükselmeye her zaman karşıyım.Ama işe başladıktan sonra bilgiyi paylaşarak birlikte yükselmeye olan inancımda kalmadı.Çünkü,hiçbirşey bilmeyen insanlara yardımcı olup birşeyler öğretmeye çalışıyorsunuz,bir bakıyorsunuz onlar bildikleri birkaç şeyle çok şey biliyormuş havasına giriyorlar.Birde üzerine yalakalıklarını ekleyip patronları istedikleri gibi yönetiyorlar.Sizin başarınızı kıskanıp kendilerini ön plana çıkarmak için yapmadıkları kalmıyor.Ben bunu çok yaşadım.Onun için şimdi bilgilerimi değecek insanlarla paylaşıyorum....