KARİYERRRRRRR İNSANLARIN GÖZÜNÜ KÖR EDİYORMU ?

Kariyer insanların gözünü kör etmez bence takım çalışmasıda olsa takım lideri şarttır ve liderlik statüsü vicdan gibi kavramlarla tamamen zıt anlamlıdır kazanılmış değil edinilmiş haktır bence ve siz onu amaç olarak kullanamazsınız araç sizsinizdir ve çarkın hangi safasında olursanız olun bence eğer liderseniz  en önemli dişli sizsiniz.biraz daha açıklayıcı olmaya çalışayım:ezmek veya ezmemek elinizde değil dikkat ederseniz liderseniz öne çıkabilirsiniz:ezildiğinizi düşünüyorsanız lider değilsiniz!

Korsan' Alıntı:
σĸyคnцsyค' Alıntı:
malesef sistem ezerek yükselmeyi emrediyor...

Yok böyle bir şey sistem derken neyi kast ettiğinizi bilmiyorum ama özellikle iş hayatında kişi ilerleyeceği yada ilerleyebileceği sistemi kendisi belirler.

Hani bu bir tercih meselesidir konuya döner isek kariyer insanların gözünü körmü ediyor yada kör ediyormu genelleme yapmak yanlış olur ama kariyer ugruna birçok durumda gözü kör olanlar olabilir  ama geneli kapsamaz.

Fazlamı politik oldu diyeceğim ama idare edin artık.
bence çokm doğru insanın gözünü kör etmemeli ama malesef ediyor

Zirveye başkalarını ezerek değil de büyük iste,bilgi,cesaret donanımlarını alarak yükselebileceğimiz düşünüyorum.
Başkalarını ezmek fikrine ise katılmıyorum.Kendini her zaman geliştiren vgeliştirmek isteyen ve güncel tutan bir kişi için zirvede herkese yer olduğunu düşünüyorum.
Saygılar.
;)

bu aralar bazı iş arkadaşlarımdan çokca duyduğum bir söz iş için babamı bile tanımam profesyonel olacaksın işini yapabildiğinin en iyi olarak yapacaksın ama bir yere kadar karşındakinin insan olduğunu unutmadan bugün onun yaptığı bir hataya yarın sende düşebilirsin ozamanda ezildiğinde ağlamaman lazım.

başarısız insanları ezenler bence gözü kör olanlardır.
çünkü başarılı insan nerede olursa olsun kendini gösterir.o yüzden de başarısız insanların elinden tutup ekip çalışması olması gerekir.bu şekilde hemsen kendini geliştirirsin hemde yardım etmiş olursun.böylelikle zirveye doğru yol alacaksınız.

kesinlikle bu şekilde düşünüyorum.teşekkür ederim paylaşım için.

HAYATA GÜLÜMSE :)

Geri