Safari
Kullanıcı
Lütfen rica ediyorum Türkçe'mizi düzgün kullanalım.sh3k3y' Alıntı:qene uyuyamıormm :-\ ofss napsamm yaa biri akıl Vrsin ßarimm :'(
İyi geceler.
Lütfen rica ediyorum Türkçe'mizi düzgün kullanalım.sh3k3y' Alıntı:qene uyuyamıormm :-\ ofss napsamm yaa biri akıl Vrsin ßarimm :'(
Biz Fransızca mı yazıyoruz yeter ama ha! Sabahtan beri 10 kişi uyardı-kayıt olduğumdan beri!-sh3k3y' Alıntı:biz franszcamı yazıoruz yeter ama ha sabahtan beri 10 kişi uyardı kayt olduqumdan beri ! patlıcam sonunda :-\
Kabul görmeyen bir alışkanlığınızı değiştirmeye çalışıyoruz sadece ve bunun yararı size!sh3k3y' Alıntı:biz franszcamı yazıoruz yeter ama ha sabahtan beri 10 kişi uyardı kayt olduqumdan beri ! patlıcam sonunda :-\
Galiba arkadaş o şekilde yazmayı marifet sanıyor.Zynep' Alıntı:Kabul görmeyen bir alışkanlığınızı değiştirmeye çalışıyoruz sadece ve bunun yararı size!sh3k3y' Alıntı:biz franszcamı yazıoruz yeter ama ha sabahtan beri 10 kişi uyardı kayt olduqumdan beri ! patlıcam sonunda :-\
Bazı el alışkanlıkları, hiç ummadığımız yerlerde, örneğin bir sınav kağıdında, bir iş başvurusunda başımıza gelmesini istemediğimiz hoş olmayan sonuçlar yaratabilir.
Üstelik, bizim dilimiz ana dilimiz, kökeni kendimizin.
Dünya üzerinde kendi diline sahip ender ülkelerdeniz ve lütfen koruyalım!
Teşekkürler.
Zynep' Alıntı:Bünye neye alışırsa o şekilde sürer gider çünkü. Bak sana bir şey önerebilirim. Sabaha karşı uykun gelse bile yatma, ama ertesi gün de hiç uyuma, eminim gece daha normal bir saatte uykun gelecek. Böyle yavaş yavaş alışıtırabilirsin kendini yeni düzene.
zaten ben bi ara akşam 7-9 arası özel bir klüpte idman yapardım eve gelince yemek yemeye bile mecalim olmazdı uyuya kalırdımolduğum yerde,spor gibisi var mı yahu,spordan üstün aktivite tanımam ;D ;D ;D ;Dlongcoming' Alıntı:Çok basit:
1.Spor yapmak.
2.Kafeinden uyku öncesi uzak durmak.
3.Süt ve süt ürünlerini tüketmek.
4.Melisa,sarı kantaron gibi bitki çaylarından faydalanmak.
5.Nefes egzersizleri yapmak.
Umarım faydası dokunur.