İYİ UYUMAK İÇİN NE YAPMALI.!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan payro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu soyledikleriniz bazı insanlarda etkili olmuyor benim tanıdıgım biri var da o yuzden normalde dediginiz gibi uyumak için sıcak bir duş yada süt ve süt ürünleri birde kıtap cok cabuk uyutuyor ama bazılarına etkisi yok ki bunlar sanırım psikolojik sorunu olanlar olabilir

iyi uyumak için bir de dengeli beslenmek şart, akşam ve gece uyku kaçırtan özellikle çay ve
kahve gibi içecekler içerseniz uykunuzun kaçması normaldir.
dengeli beslenirseniz, erken uyur ve erken kalkarsız ::)

Safari' Alıntı:
iyi uyumak için çok çalışıp çok yorulmak gerekir! :D

İtirazı olan? :D:D

Hayir,buna nasil itiraz edilir. %100 destekliyorum.

-Eger ciddi hedefleriniz varsa,bunun karsiliginda hergun ne yapmaniz gerektigini iyi bilir,gunluk sorumluluklarinizi yerine getirdikten sonra aksam bu durumun verdigi rahatlikla cook ta guzel ve rahat bir uyku cekebilirsiniz!..

-Ha,bu arada rahat ve duzgun bir uyku istemiyorsaniz bahsettiklarimin tersini yapmaniz yeterli olacaktir! (Bu secenek isin "kolay" tarafi tabii) :D

Basarilar,iyi gelismeler... ;)

Uykuya dalmak için "kitap okunması" önerisi hep tuhafıma gitmiştir! Kimse darılmasın ama, bunun önerisini bile hoş karşılamıyorum ben. Hiç bir yazar "uyutmak" için o kadar emek sarfetmez.
Safari, çok çalışmak yorulmak... demişsin ama:( ben yorgun olunca hiç uyuyamıyorum, ve çok kişi de var bu durumdan yakınan.
Galiba iyi bir uykunun da anahtarı dürüstlük ve doğru, güzel ahlak. Kendi kendimizle başbaşa kaldığımız o dakikalarda, beynimizi huzursuz edecek şeyler olmadığında iyi bir uykuya kim mani olabilir ki?:)

sh3k3y' Alıntı:
ya bnm uyku probLéMim var 4e 5 e kdr uyanıqım :( kafayı yicem uyuyamıorm :(

Bünye neye alışırsa o şekilde sürer gider çünkü. Bak sana bir şey önerebilirim. Sabaha karşı uykun gelse bile yatma, ama ertesi gün de hiç uyuma, eminim gece daha normal bir saatte uykun gelecek. Böyle yavaş yavaş alışıtırabilirsin kendini yeni düzene.

aynısını yaptım 1 -2 kere sonra qene tekrardan uyumamaya baslıom pcye oturuorum saat 5e kdr sanki ayarlamısım gibi kendimi  :-[ ofss  :-\

Televizyonda ilgi alanınıza girmeyen bir program bulun uyumanıza yardımcı olur.
Ben ilgimi çeken programlarda bile uyurum.  :)

Safari' Alıntı:

var efendim benim itirazım var  :)çok yorulduğum zaman hayatta uyuyamam ben  :)
bu uyku meselesi bana göre her bünyede farklı ne kahveyle çayla nede yorgunlukla alakası yok.ben yatmadan önce kahve içer yatarım hiçde uykum kaçmaz...

bıldırcın' Alıntı:
Safari' Alıntı:

var efendim benim itirazım var  :)çok yorulduğum zaman hayatta uyuyamam ben  :)
bu uyku meselesi bana göre her bünyede farklı ne kahveyle çayla nede yorgunlukla alakası yok.ben yatmadan önce kahve içer yatarım hiçde uykum kaçmaz...
Yorgunsam :) hiç bişi dinlemem valla.. bende yatmadan önce nescafe içenlerdenim :)

Geri