P
payro
Kullanıcı
Uyku hapı alın...Olmazsa.!!Yarım dilim ekmek ve bir parça peynir aman efendim ne güzel uyku çekilir,deneyin.
Hayir,buna nasil itiraz edilir. %100 destekliyorum.Safari' Alıntı:iyi uyumak için çok çalışıp çok yorulmak gerekir!
İtirazı olan?
Bünye neye alışırsa o şekilde sürer gider çünkü. Bak sana bir şey önerebilirim. Sabaha karşı uykun gelse bile yatma, ama ertesi gün de hiç uyuma, eminim gece daha normal bir saatte uykun gelecek. Böyle yavaş yavaş alışıtırabilirsin kendini yeni düzene.sh3k3y' Alıntı:ya bnm uyku probLéMim var 4e 5 e kdr uyanıqım kafayı yicem uyuyamıorm
var efendim benim itirazım var çok yorulduğum zaman hayatta uyuyamam benSafari' Alıntı:iyi uyumak için çok çalışıp çok yorulmak gerekir!
İtirazı olan?
Yorgunsam hiç bişi dinlemem valla.. bende yatmadan önce nescafe içenlerdenimbıldırcın' Alıntı:var efendim benim itirazım var çok yorulduğum zaman hayatta uyuyamam benSafari' Alıntı:iyi uyumak için çok çalışıp çok yorulmak gerekir!
İtirazı olan?
bu uyku meselesi bana göre her bünyede farklı ne kahveyle çayla nede yorgunlukla alakası yok.ben yatmadan önce kahve içer yatarım hiçde uykum kaçmaz...