E
Enya
Evet izin veriyorum.
tamamen katılıyormmEğer beni kırmasına izin vermezsem karşımdaki insan kırılacaksa,olsun der izin veririm ama karşımdaki insan değecekse...Zaten değmeyecek bir insanın beni kırması da mümkün değil.Bizi üzen kişiler sevdiklerimizdir.
Tülay' Alıntı:Sanırım bazen evet izin veriyorum. :’(
O KADAR ÇOK YORULUYORUM Kİ... VARSIN O DA KIRSIN DİYORUM. NASILSA ALIŞTIN. BAZENDE TAM TERSİ OLUYOR. KİMSENİN BENİ KIRMAYA HAKKI YOK DİYORUM KENDİ KENDİME... aRADA BİR İZİN VERİYORUM SANIRIM...
katılıyorum sana bazen bazı insanlara kendimden cook daha fazla değer verdiğimde kendi öz saygımı yitirip taparcasına beni kırmalarına izin veriyorum..tabi sonradan dökülen gözyaşları bana kar
:smyye' Alıntı:yaşarken öyle demiyo insan..hatta zaman geliyo camdan daha hassas oluyosun.belki sonra düşündüğünde ii oldu bişey daha öğrendim diyosun,sonrasında daha dayanıklı oluyosun ama dediğim gibi bir yerde kanayan bişiler oluyor ve kırılan cam parçalarını ne kadar ii yapıştırırsan yapıştır bişiler eksik kalıyor.
hiç kimseden bişi beklemiyceksin ve hiçkimseye olduğundan daha fazla değer vermiyceksin bu dünyada.ama ben bunu yapamıyorum.yapabilene ne mutlu....