T
tugba 44
Kullanıcı
- 26 Ağu 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 16
"sevdigim insanlari kirmak yerine varsin olsun ben kirilim" diyorum malesef bazen kendime bu haksizligi yapiyorum :-\
katılıyorummmaleynaa' Alıntı:şu an ben tam sizin gittiğiniz yoldayım galiba ama inşallah bende sonunda hayatı anlamış,bazı şeyleri olduğu gibi kabul edip,bazılarıyla sadece yüzeysel iletişim kurabilen biri olurum.aslında bunları istemekte istemiyorum sadece benim için hayırlı olan neyse o olsun ama yinede şu noktayı asla unutmamak gerekiyo;o zor günler bitiyo falan bakıyosun iyi bi yerdeyim ben falan kendini alıştırıyosun falan ama yaşarken çok zor oluyo gerçekten .çok saçma anlatmışsın diyenler falan çıkar belki ama gerçekten benzer durumlar yaşayanlar varsa anlarlar inşallah.nası diyim çok başka duygular.......
Ben de aynı şekilde düşünüyorum ki başka türlü kolay kolay anlaşamıyorsun zaten.Dolayısıyla aşırı kırılganlık göstertmemek ,olaylara empati kurarak yaklaşabilmek gerekir diye düşünüyorm.
hehe bu boşver gitsin i pek diyemiyorum işte. Eğer öyle diyorsam da o insanı pek umursamıyorum demektir.)Bazen de boşver gitsin diyerek kişileri olduğu gibi kabul gerek.
)))Sıla!' Alıntı:Bende farklı bi'şey söylemedimki..
Zaten değer verdiğim kişilere kırılırsın..
Önemsemediğin kişileri ne diye kaale alacaksın ki?