” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiçbir şey için benimdir deme sadece de ki”YANIMDADIR”çünkü ne altın,ne toprak ,ne sevgili,ne hayat,ne ölüm,ne huzur ne de keder DAİMA SENİNLE KALMAZ...

Bir insanın nasıl güldüğü terbiyesini, neye güldüğü ise zekası ve kültürünü gösterir

Karısına haksızlık yapan baba, çocuğunu kaybetmiş demektir.

Aptallarla tartışmayın. Görenler
aranızdaki farkı anlamayabilirler.

Söz uçar, yazı kalır.
En basit şey insanın kendisini aldatmasıdır;
çünkü insan
istediği şeyin genellikle gerçek olduğuna inanır.
Demestan

” Başına gelen musibetleri çirkin görme nice sevmediğin işlerde kurtuluşun vardır.
        Nice sevdiğin işler de helakın vardır ”                   
                                                        İmam-I  Hasen

şahsiyeti olmayanın hiçbirşeyi yoktur...necip fazıl kısakürek

hayat merdivemlerini çıkarken ,insanlara iyi davranalım.çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız......

Üç kimsenin duası, Makbuldür:

1- Zulme uğrayanın,

2-Yolcunun,

3-Ana-babanın çocuklarıan duâsı.

Hz. Muhammed   ”Aleyhisselam”

Günahlar gizli olarak işlenirse; bunun zararı, günahı işleyenleredir. Lâkin açıktan işleniyor ve buna mâni olunmuyorsa, bunun zararı herkesedir.

Bilâl bin Sa’d

Asıl hapishane insanın kafasındaki hapishanedir hayatı sırlayan hapishane o ki ilk fırsatta yıkılmalıdır hayatı daha iyi kavrayabilmek için...

İnsan konuşacağı şeyden kırk kat fazlası bilmiyorsa konuşmamalıdır.
D. Carneige

Sevgiler

arkadaşlar ben her zaman diyorum yine diyorum hayat devam ediyor kaçırmayalım hayat gemisini

karşımıza ne çıkarsa çıksın öyle hemen vazgeçmeyelim.Şans faktörünü de unutmayalım...  :P

özleme katılıyorum arkadaşlar. hedefi gercekleştirirken sıkılıyorsak hedefe yeterince kilitlenmemişiz demektir.diyorya demirkıran hedefi gercekleştirmeden uyu  uyuyabiliirsenn..önemli olan beyinde konsantrasyonun tan sağlanması..bu arada zeyna007 nin de dediği gibi en önemli yardımcımız sabır!!iradeyi sonuna kadar kullanmak cok önemli.
unutmayın:
İRADESİZSENİZ İRADE ’SİZ’SİNİZ
saygılar..

Hepimiz hayatın kısalığından söz ederiz de boş geçen zamanımızı nasıl kullanacağımızı bilmeyiz.
SENECA

bence de nehire katılıyorum 3 günlük dünyada üzülmeyin tabi ki üzüleceğimiz şeyler olacak ama  atlatmalıyız unutmayın hayat devam ediyor  ;) ;) ;)

evt nehirr çok haklıı hayatta benm için en değerlii şey ’’an’’ dır geri çünkü geri alınmasıı imkansız....caglar_22 ninde dedii gibii 3 günlük dünya...hayatımızın her anında olumlu yada olumsuzz şeylerr çıkıck karşımıza...biz olumsuza kilitlenp kalırskk olumludan tat alamayızz güsell olaylarnn önemi kalmzz yani demkk istedmm bardağa dolu tarafından bakmayı öğrenmeliyzz mutluluğn sırrıda budur zatnn tüm olumsuzluklarn içinde olumluyu görebimkk

Herşeye karşın, herkes sevdiğini öldürür.

Kimi bunu sert bakışıyla yapar, kimi de yüze gülen bir sözcükle,

korkak kişi bunu bir öpücükle, cesur adam bir kılıçla.
                                                                            Oscar  Wilde

Geri