” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konbuyu başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde mehmetd tarafından oluşturulan ” HER GÜNE BİR SÖZ” başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 713,845 kez görüntülenmiş, 2,830 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı ” HER GÜNE BİR SÖZ”
Konbuyu başlatan mehmetd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
N

nehir

Kullanıcı
18 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hayat sevince gözümüze güzel geliyor......

Saygılar

E

eSRa_uCKeRMaNn

Kullanıcı
23 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.formspring.me
sözler içn çok saolnn hepsi süperr...

’’Herşeyin bir bedeli vardır..hepimiz eşitiz..Sahip olduğumuz farklılıkların bedelini ödeyerek berabere bitiriyoruz hayat denen yolculuğu...’’

H

Hünkar1

Mutlu bir hayat icin ev de cok kaus yasamamak, eger kaus yasaniyor ise ozaman da mutlulugunda tadi olmuyor .Caglar 22javascript:void(0);
Kararsız segilerimle

O

ozlem71

Kullanıcı
3 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
adana
Hünkar' Alıntı:
karakter_26 arkadas javascript:void(0);
Ney demek ben de sabirli olmak zurundayim. Ayrica tesekürlerimi  tüm doslara  gönderiyorum.
bu ne hünkar bey valla merak ettim ne anlamamgeliyor

H

Hünkar1

Özlem71  onu su anlamda kulandim ben demi sabirli olmam  gerkir diye söylemek istedim.sevgilerimle:javascript:void(0);
Öpücük

H

Hünkar1

Özlem71 ayrilmis bulundugum icin biraz kelimeleri galiba yanliis ,yaziyorum türkcem belki de az olabilir kusuruma bakma canim .javascript:void(0);
Göz kırpan

N

nehir

Kullanıcı
18 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hünkar Bey, hayat anlamında çok yıpranmış ve zarar görümüş gibisiniz!!!!! Anladığım kadarıylada başızdan kötü bir evlilik geçmiş... Hayırlısı olan olmuş bunda hayır varmış demekki ..... artık önünüze bakın bence ve eski eskide kalmış fazla düşünmeyin    :-X
Saygılar

H

Hünkar1

Öyle yasamaya atanmaktayim  bakmaya da devam etmeyi göze aldim,javascript:void(0);
Sustum

O

ozlem71

Kullanıcı
3 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
adana
niye kusura bakayım sadece merak ettim ard niyetsiz  bu arada allah yardımcız olsun zor gerçekten inşallah çocuk yoktur bana inanın ayrılık acısı atlatırsız ama çocuk varsa çooook zor çocuk için sizin için allah sabır versin kendinize iyi bakın

F

FADİME TASTAN

Kullanıcı
8 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kocaeli
Gençlerin istekleri: Aşk, Para, Sağlık.

Yaşlıların istekleri: Sağlık, Para, Aşk.

Erkekler aşka aşık olarak başlarlar, kadınlara aşık olarak bitirirler;

Kadınlar da erkeklere aşık olarak başlar, aşka aşık olarak bitirirler.
                                                                                        REMY DE GOURMONT

E

etki84

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
uşak
AYDINI TANIMLAYAN,ÇIKARSIZ,DOLAYIMSIZ,GETİRİSİ OLMAYAN BİLGİ ARAYIŞIDIR.
JUAN GOYTİSOLO

E

etki84

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
uşak
Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır. Oscar Wilde

E

etki84

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
uşak
İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur. Mevlana

E

etki84

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
uşak
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sırları var cehaletinse hiçbir sırı yoktur. Whoopi Goldberg

E

etki84

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
uşak
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. S. M. Power

E

etki84

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
uşak
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır. Tagore

E

etki84

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
uşak
Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville

H

Hünkar1

Tesekürler Özlem71 Hayir cocuk diye biri yok o yönden rahat olmaya bakmaktayim. Düsünceniz icin sevgilerimi sanuyorum javascript:void(0);
Öpücük Unutmaya cabaliyorum geldi ve de gecirdim ileriye  yönelik bakmaya ugrasiyorum sidilik.

karateci_26

karateci_26

Kullanıcı
24 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
eskişehir
HAYAT ÜÇ BUCUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜÇ BUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN...