” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sözler içn çok saolnn hepsi süperr...

’’Herşeyin bir bedeli vardır..hepimiz eşitiz..Sahip olduğumuz farklılıkların bedelini ödeyerek berabere bitiriyoruz hayat denen yolculuğu...’’

Mutlu bir hayat icin ev de cok kaus yasamamak, eger kaus yasaniyor ise ozaman da mutlulugunda tadi olmuyor .Caglar 22javascript:void(0);
Kararsız segilerimle

Hünkar' Alıntı:
karakter_26 arkadas javascript:void(0);
Ney demek ben de sabirli olmak zurundayim. Ayrica tesekürlerimi  tüm doslara  gönderiyorum.
bu ne hünkar bey valla merak ettim ne anlamamgeliyor

Özlem71  onu su anlamda kulandim ben demi sabirli olmam  gerkir diye söylemek istedim.sevgilerimle:javascript:void(0);
Öpücük

Özlem71 ayrilmis bulundugum icin biraz kelimeleri galiba yanliis ,yaziyorum türkcem belki de az olabilir kusuruma bakma canim .javascript:void(0);
Göz kırpan

Hünkar Bey, hayat anlamında çok yıpranmış ve zarar görümüş gibisiniz!!!!! Anladığım kadarıylada başızdan kötü bir evlilik geçmiş... Hayırlısı olan olmuş bunda hayır varmış demekki ..... artık önünüze bakın bence ve eski eskide kalmış fazla düşünmeyin    :-X
Saygılar

Öyle yasamaya atanmaktayim  bakmaya da devam etmeyi göze aldim,javascript:void(0);
Sustum

niye kusura bakayım sadece merak ettim ard niyetsiz  bu arada allah yardımcız olsun zor gerçekten inşallah çocuk yoktur bana inanın ayrılık acısı atlatırsız ama çocuk varsa çooook zor çocuk için sizin için allah sabır versin kendinize iyi bakın

Gençlerin istekleri: Aşk, Para, Sağlık.

Yaşlıların istekleri: Sağlık, Para, Aşk.

Erkekler aşka aşık olarak başlarlar, kadınlara aşık olarak bitirirler;

Kadınlar da erkeklere aşık olarak başlar, aşka aşık olarak bitirirler.
                                                                                        REMY DE GOURMONT

AYDINI TANIMLAYAN,ÇIKARSIZ,DOLAYIMSIZ,GETİRİSİ OLMAYAN BİLGİ ARAYIŞIDIR.
JUAN GOYTİSOLO

Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır. Oscar Wilde

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sırları var cehaletinse hiçbir sırı yoktur. Whoopi Goldberg

Tesekürler Özlem71 Hayir cocuk diye biri yok o yönden rahat olmaya bakmaktayim. Düsünceniz icin sevgilerimi sanuyorum javascript:void(0);
Öpücük Unutmaya cabaliyorum geldi ve de gecirdim ileriye  yönelik bakmaya ugrasiyorum sidilik.

Geri