Mutlu bir hayat icin ev de cok kaus yasamamak, eger kaus yasaniyor ise ozaman da mutlulugunda tadi olmuyor .Caglar 22javascript:void(0); Kararsız segilerimle
Özlem71 ayrilmis bulundugum icin biraz kelimeleri galiba yanliis ,yaziyorum türkcem belki de az olabilir kusuruma bakma canim .javascript:void(0); Göz kırpan
Hünkar Bey, hayat anlamında çok yıpranmış ve zarar görümüş gibisiniz!!!!! Anladığım kadarıylada başızdan kötü bir evlilik geçmiş... Hayırlısı olan olmuş bunda hayır varmış demekki ..... artık önünüze bakın bence ve eski eskide kalmış fazla düşünmeyin :-X Saygılar
niye kusura bakayım sadece merak ettim ard niyetsiz bu arada allah yardımcız olsun zor gerçekten inşallah çocuk yoktur bana inanın ayrılık acısı atlatırsız ama çocuk varsa çooook zor çocuk için sizin için allah sabır versin kendinize iyi bakın
Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır. Oscar Wilde
Tesekürler Özlem71 Hayir cocuk diye biri yok o yönden rahat olmaya bakmaktayim. Düsünceniz icin sevgilerimi sanuyorum javascript:void(0); Öpücük Unutmaya cabaliyorum geldi ve de gecirdim ileriye yönelik bakmaya ugrasiyorum sidilik.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.